• BIST 9693.46
  • Altın 2509.906
  • Dolar 32.5696
  • Euro 34.7707
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Genç, Bayburtluların Konuğu Oldu

Genç, Bayburtluların Konuğu Oldu
Canik Belediye Osman Genç, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin misafiri oldu.

Canik Belediye Osman Genç, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin misafiri oldu.

Dernek Başkanı Hakan Tali ile Yönetim Kurulu ve dernek üyelerinin yer aldığı buluşmada Bayburtlularla sohbet eden Başkan Genç, şehir olarak birlikte hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Başkan Genç, "Farklı yerlerden gelmiş olabiliriz, ancak aynı şehrin havasını soluyoruz, aynı şehirde yaşıyoruz. Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmeliyiz. Samsun'u birlikte marka şehir yapalım" dedi.

"SAMSUN'UN HEDEFİ OLMALIDIR"

Kredi derecelendirme kuruluşlarının Küresel Yaşanabilir Raporu'nda Türkiye'den hiç bir şehrin olmadığını vurgulayan Başkan Genç, "Samsun neden yaşanabilir şehirler arasına girmesin? Samsun'un, yaşanabilir ve estetik bir şehir olması için bir dünya ölçeğinde hedefi olması gerekir. Marka bir dünya şehri olmak Samsun için mümkün. Çünkü bu şehrin hiç de azımsanamayacak ölçüde müthiş bir potansiyeli var. En büyük avantajımız ise farklı şehirlerden gelerek Samsun'da yaşayan insanların zenginlidir. Ancak, vizyonunuz, stratejiniz ve hedefiniz yoksa bir şey başarmanız mümkün değildir" diye konuştu.

"ORTAK AKILLA HAREKET ETMELİYİZ"

Samsun'un farklı kültürlerin zenginliğiyle yoğrulduğuna işaret eden Genç, "Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri hep birlikte ortak akılla çalışmalıyız. Bu noktada sivil toplum örgütlerimizi önemsiyorum. Samsun, burada yaşayan herkesin şehri. Bu bakımdan sizlerin söyleyeceği sözler, vereceği fikirler bizim için önemli. Bu nedenle bu şehirde yaşayan herkesin fikrini, önerisini çok önemsiyoruz. Samsun'un bir parçası olarak bizim bir hedefimiz var. O da yaşadığımız şehri marka olan bir dünya şehri yapmak. Yaptığımız projelerle ülkemizin kalkınmasına, büyümesine katkıda bulunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

GENÇ, BAKAV'IN KONSERİNE KATILDI

Başkan Genç, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği ziyaretinin ardından Başkan Yardımcısı Alican Usta ile birlikte Bafra Sosyal ve Kültürel Kalkınma Vakfı (BAKAV) Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen "Yaza Merhaba" konserine katıldı. Şef Cemalettin Demir yönetiminde gerçekleşen konserde, Türk sanat müziğinin dillerden düşmeyen eserleri, dinleyicilere zaman zaman duygusal anlar yaşatırken, zaman zaman da salonu dolduranlar tarafından alkışlandı. Konser sonunda Koro Şefi Cemalettin Demir, derneği yaptığı katkılardan dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.

Genç, Bayburtluların Konuğu Oldu

Genç, Bayburtluların Konuğu Oldu

Genç, Bayburtluların Konuğu Oldu

Genç, Bayburtluların Konuğu Oldu

Genç, Bayburtluların Konuğu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim