• BIST 9548.09
  • Altın 2500.291
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.5676
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

Genç basketbolcular, ABD’de Orlando Magic’in konuğu olacak

Genç basketbolcular, ABD’de Orlando Magic’in konuğu olacak
Geride bıraktığımız ay içerisinde İstanbul'da düzenlenen Amerikan Basketbol Kolej Ligi NCAA seçmelerine katılan gençlerden oluşturulacak UBA Elite Team,...

Geride bıraktığımız ay içerisinde İstanbul'da düzenlenen Amerikan Basketbol Kolej Ligi NCAA seçmelerine katılan gençlerden oluşturulacak UBA Elite Team, 30 Haziran – 20 Temmuz tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'nin Orlando eyaletinde gerçekleşecek kampa katılacak.

16-17 Nisan tarihlerinde düzenlenen ve 250'den fazla yerli ve yabancı sporcunun kıyasıya mücadele ettiği NCAA seçmelerinde yer alan yetenekli gençlerden oluşturulacak UBA Elite Team, 30 Haziran - 20 Temmuz tarihleri arasında Orlando Florida'da, ABD'nin en büyük yaz liglerinin başında gelen Amateur Athletic Union (www.aausports.org) turnuvasında yer alacak.

Amerikan takımlarının elemeleri geçerek katılım hakkı elde edebildiği bu turnuvada, başvurular sonrasında uzman jüri eşliğinde yapılacak değerlendirmeler ile U18 ve U16 yaş kategorilerinde oluşturulacak 2'şer takım, UBA Elite Team olarak direkt olarak turnuvada mücadele etme hakkına sahip olacak.

30 Haziran – 20 Temmuz tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek bu önemli organizasyon sırasında ayrıca, eyaletin önde gelen liselerinden Downey Christian, West Oaks ve Christian Preparatory da ziyaret edilecek ve gençler, buradaki koçlar ile antrenman yapma imkanı bulacak.

Benzer program, Amerikan Basketbol Kolej Ligi NCAA'de mücadele eden University of Central Florida Orlando (Knights) ve University of Tampa'da (Spartans) da uygulanacak ve öğrenciler arasında yeterli görülenler, ABD'de burs kazanma şansına erişecek.

Program dahilinde ayrıca, The National Basketball Academy (Orlando Magic), The First Academy (Orlando Christian Private School), Walt Disney World, Walt Disney World Resort ve Orlando Science Center gibi eyaletin önemli noktaları da gezilecek.

Cihan

Genç basketbolcular, ABD’de Orlando Magic’in konuğu olacak

Genç basketbolcular, ABD’de Orlando Magic’in konuğu olacak

Genç basketbolcular, ABD’de Orlando Magic’in konuğu olacak

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim