• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Genç Başkanın Haftasonu Mesaisi

Genç Başkanın Haftasonu Mesaisi
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaklaşık 1.5 Milyon Lira yatırım yaparak kurduğu parke tesisinde incelemelerde bulunup, işçilerle birlikte...

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaklaşık 1.5 Milyon Lira yatırım yaparak kurduğu parke tesisinde incelemelerde bulunup, işçilerle birlikte şantiye alanındaki yola parke taşı döşedi.

Sabah saatlerinde Belediye binasına gelerek Başkan Yardımcıları Naci Alın ve Zafer Yörük ile durum değerlendirmesi yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç daha sonra çalışmaların yapıldığı

bölgelerde incelemelerde bulundu.

300 KİLOMETRE YENİ YOL AÇILDI

İlk olarak yeni açılan ve stabilizesi yapılan yolları gezen Belediye Başkanı Turgay Genç, Fen İşleri'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Naci Alın'dan son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Alın, İlçe genelinde 300 kilometreye yakın yeni yol açıldığını, hemen hemen tüm mahallelerde su taşkınlarına karşı dere ıslahı yapıldığını, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Başkan Turgay Genç'in sonra ki durağı Döşemealtı İlçesi'nin tamamına bordür ve parke taşı üretecek Parke Tesisleri oldu. Çevreci özelliğiyle Avrupa standartlarında bir tesis kurduklarını müjdeleyen Başkan Genç, şantiye alanında işçilerle beraber parke döşedi. Ardından aynı alan içerisine taşınacak demir ve ahşap atölyelerini de gezen Başkan Genç, burada da işçilerle sohbet etti.

Döşemealtı İlçesi'nin yıllarca ihmal edilmesi neticesinde hizmet konusunda Muratpaşa ve Konyaaltı İlçelerine göre çok daha geride olduğunu bildiren Başkan Genç, "Yapacak çok işimiz var, ekiplerimiz daha fazla hizmet edebilmek adına tıpkı bizler gibi hafta sonları da çalışıyor. Birbirinden güzel 30'a yakın sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif projemiz var. Planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı aralıksız devam etmektedir. Hizmet anlamında geri kalmışlığımızı daha fazla çalışarak ve üreterek gidereceğiz" dedi.

Başkan Turgay Genç, Yardımcıları Naci Alın ve Zafer Yörük parke tesisinden sonra Kırkgöz Döşemealtı Gençlik ve Spor Kulübü'nü ziyaret edip, kamp halinde ki güreşçilerle bir araya geldi.

Genç Başkanın Haftasonu Mesaisi

Genç Başkanın Haftasonu Mesaisi

Genç Başkanın Haftasonu Mesaisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim