• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Genç Avukatın Hayali Evlenmekti

Genç Avukatın Hayali Evlenmekti
Antalya'da grip teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 30 yaşındaki genç avukat Çağıl Abay için Antalya Barosu'nda tören düzenlendi.

Antalya'da grip teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 30 yaşındaki genç avukat Çağıl Abay için Antalya Barosu'nda tören düzenlendi. Genç avukatın ölümünden kısa süre önce evleneceği kızı ailesiyle tanıştırdığı öğrenildi.

Antalya Borosu'na kayıtlı avukat Çağıl Abay, iki hafta önce grip şikayetiyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurmuş, 1 hafta önce de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Abay'ın rahatsızlığı zatürreye dönüşmüş, geçirdiği septik şokun ardından dün sabah yaşamını yitirmişti.

2011 yılında avukat olan Çağıl Abay için öğle saatlerinde Antalya Barosu'nda tören düzenlendi. Baro binasına dev Türk bayrağı asıldı. Törene Abay'ın meslektaşlarının yanı sıra anne Mehtap Abay ve baba Mehmet Abay ile sevenleri katıldı. Abay çifti taziyeleri kabul edip, birbirlerine sarılıp teselli buldu.

Törende Antalya Barosu Başkan Yardımcısı Güler Yılmaz Birol, her kaybın çok acı olduğunu dile getirerek, Çağıl Abay'ın zamansız gidişinin herkesi çok yaraladığını kaydetti.

Çağıl'ı gülen yüzü ile hatırlayacaklarını aktaran Birol, "Çağıl, meslekte düzgün duruşu, tarzı, tavrı olan beyefendi bir kişilikti. Yerinin doldurulması çok zor. Antalya camiasına baş sağlığı diliyorum. Bizler onları sevgi ve saygıyla hatırlayacağız" dedi.

"HAYALİ EVLENMEKTİ"

Genç avukatın annesi doktor Mehtap Abay, oğlunun müvekkillerinin kendisine tedaviye geldiğini hatırlatarak, oğlundan övgüyle bahsettiklerini belirtti.

Kendisinin doktor olduğunu dile getiren ve bazen tıpın yetersiz kaldığını ifade eden Mehtap Abay, "Takdiri ilahi yapacak bir şey yok. Biz her şeye hazırlıklıydık. Ama hiç umudumuzu yitirmemiştik. Mucize olmasını bekledik. Çok hızlı süreçte gelişti prümer sebebi aramaya zaman kalmadı. Komplikasyonlar başladı. Hepimiz risk altındayız. Aşı profilimiz değişti. Sonuç değişmedi, takdiri ilahi. Evlenmek istiyordu. Bize evleneceği kızı tanıştırmıştı" diye konuştu.

"OĞLUMUZU KURTARAMADIK"

Sözün bittiği yerde olduklarını belirten acılı baba Mehmet Abay, "33 yıldır doktorum. Antalya'nın bir çok ilçesinde görev yaptım. Ne canlar kurtardık,ama kendi oğlumuzu kurtaramadık. Teşhisi konamadan gitti çocuğum. Vücut direnci çöktü. Komplikasyonlar gelişti. Septik şoktan kaybettik çocuğumuzu. Bütün tetkikler yapıldı hiçbir şey çıkmadı. Takdiri ilahi" dedi.

Genç avukatın cenazesi Arapsuyu Mezarlığın'nda toprağa verildi.

Genç Avukatın Hayali Evlenmekti

Genç Avukatın Hayali Evlenmekti

Genç Avukatın Hayali Evlenmekti

Genç Avukatın Hayali Evlenmekti

Genç Avukatın Hayali Evlenmekti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim