• BIST 9790.72
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Genç ASKON, Mttb’yi Ziyaret Etti

Genç ASKON, Mttb’yi Ziyaret Etti
Genç Askon Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Özsayın, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Adıyaman Şubesini ziyaret etti.

Genç Askon Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Özsayın, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Adıyaman Şubesini ziyaret etti.

Genç Askon Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Özsayın, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Türk Talebe Birliği Adıyaman İl Başkanı Ebubekir Sıddık Kara'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Genç Askon Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Özsayın, gençliğin birlik ve beraberliğinin çok önemli olduğunu, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Özsayın açıklamasında, "28 Şubat ülke demokrasisi açısından kara bir sayfadır. Akıl ve vicdan sahibi hiçbir insanın hatırlamak istemediği bir gündür. Nesillerin yetişmesini yozlaştıran ve yozlaşmayı hedefleyen 28 Şubat anlayışı bir daha yaşanmaması adına gençliğin yetişmesi daha fazla önem arz etmektedir. Bu sürecin bir daha yaşanmaması için kalıcı çalışmalar yapılması şarttır. Özgür anayasa oluşturmak için hukuk, adalet, kamu vicdanı, bireysel, hak ve özgürlüklerin bakışı altında standartların belirlenmesi çerçevesi çok önem arz etmektedir. Genç Askon Şubesi olarak amacımız, özlenen ve beklenen gençliğin tohumlarını yetiştirmeye bir damla su veren ellerden olmaktır. Tarihimiz genç liderlerin hizmetleriyle doludur. İslamiyet gençlerin omuzlarında yükselmiştir. Geçmişi unutmadan, bu günü terk etmeden kaynağını medeniyet değerlerini oluşturduğu birikimi kullanarak adil bir ekonomik yaklaşımla küresel sisteme yön veren akli selim bir genç işadamı profili oluşturmak amaçlarımızın başında gelmektedir" ifadelerini kullandı.

Milli Türk Talebe Birliği Adıyaman İl Başkanı Ebubekir Sıddık Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Teşkilatımızı ziyaret ettiği ve bizlere destek olacağının sözünü verdiği için çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim