• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Genç ASKON Malatya Şubesi’nden, Terör Saldırısına Kınama

Genç ASKON Malatya Şubesi’nden, Terör Saldırısına Kınama
Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan, Ankara'da 28 vatandaşın hayatını kaybettiği, 61 vatandaşın yaralandığı terör saldırısını...

Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan, Ankara'da 28 vatandaşın hayatını kaybettiği, 61 vatandaşın yaralandığı terör saldırısını kınadı. Doğan, "Terörle mücadelede gelinen noktadaki başarı iç ve dış güçleri harekete geçirmiş ve dün akşam Ankara'da korkakça ve haince bir plan yapılmış 28 can ailelerinden, sevdiklerinden, ülkelerinden koparılmıştır" dedi.

Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan, Ankara'da 28 vatandaşın hayatını kaybettiği, 61 vatandaşın da yaralandığı terör saldırısı ve bugün öğlen saatlerinde Diyarbakır Lice'de şehit düşen 6 asker için kınama mesajı yayımladı. Doğan, "Terörün dili, dini, ırkı yoktur bunu maalesef bir kez daha gördük. Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş dönemlerinde baktığımızda içeride ve dışarıda birçok hain, vatanın parçalanması için çaba göstermektedir. Bizler nasıl ki Malazgirt'te, Kurtuluş Savaşında ve Çanakkale'de, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sunni olarak mücadeleyi birlik içinde verdi isek yine kırılmadan, ayrılmadan, birlik içerisinde terör illetinin hakkından inşallah geleceğiz. Devletimizin terör ile mücadelesinde ki kararlılıktan vazgeçmemesi gerekmektedir. Gecesini gündüzüne katarak gerek Güneydoğu'da halkın bekası için nöbet tutan, terörle mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimizin, polisimizin gün yanında olma günüdür. Diyarbakır'da şehit düşen 6 askerimizin ve Ankara'da 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 61 vatandaşımızın yaralandığı alçak terör saldırılarını şiddetle ve nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza, Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim