• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Gen TÜMSİAD’dan Başkan Tahmazoğlu’na Ziyaret

Gen TÜMSİAD’dan Başkan Tahmazoğlu’na Ziyaret
Genç Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce ve Yönetim Kurulu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na...

Genç Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce ve Yönetim Kurulu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Genç TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce ve yönetim kurulundan oluşan heyetle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Mehmet Tahmazoğlu, son yıllarda Gaziantep'te belediyecilik çalışmalarının örnek gösterilecek boyutlara geldiğini ve Şahinbey Belediyesinin başarılı projelerinden bahsetti. Gaziantep'te bazı başarılı projelere ilk imzayı atan Başkan Tahmazoğlu'nun çalışmalarını takip ettiklerini ve gurur duyduğunu belirten Genç TÜMSİAD Başkanı Ercan İnce, "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu yaptığı hizmetlerle örnek olarak gösterilmekte, yurt içinde ve yurt dışında başarılı çalışmaları takdirle karşılanmaktadır. Genç TÜMSİAD olarak bir parçası olmaktan gurur duyduğumuz şehrimizin sanayi ve ticaret anlamında kalkınmasıyla beraber sosyolojik olarak da insani değerlerini yükseltmesi için bizler de elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz. Üyeliğe kabul edeceğimiz insanda tek şart arıyoruz, o da vatan haini olmamasıdır. Zira son dönemlerde coğrafyamızda yaşanan ve insanlık adına derin üzüntülere sebep olan terör olaylarına karşı tavrımız nettir. Bu ülkeye en ufak bir zarar vermek isteyen yapılara karşı Genç TÜMSİAD olarak sonuna kadar bu tavrımızı sürdüreceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen hizmetlerde gelinen son durumlarla ilgili bilgiler verdikten sonra, "Şehrimizin yöneticileri olarak bizler de gençleri önemsiyoruz ve gençler adına en güzel hizmetleri vermeye gayret ediyoruz. Genç TÜMSİAD, Türkiye değil, dünyada etkin bir kurum olmasıyla ve üyeleriyle başarının üstünde bir iş adamları derneği. Genç iş adamlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi." diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"ORTAK PROJELER YÜRÜTÜYORUZ"

Genç TÜMSİAD Başkanı Ercan İnce, "Bir STK olarak, kurulduğumuzdan bu güne kadar üyelerimiz ve şehrimiz adına sürekli gelişimi ilke edinerek çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Üniversitelerimiz ve Kamu Kurumlarımızla ortak projeler yürütmekteyiz. 2014 ve 2015 yıllarında gerçekleştirdiğimiz KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Sertifikası eğitimlerimiz halen devam etmektedir. İpek Yolu Kalkınma Ajansı'nın teknik destekleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz "Etkili İletişim Teknikleri" konulu eğitimlerimize bir yenisini daha ekledik ve 2016 Yılı Şubat Ayı Teknik Desteklerine yaptığımız proje başvurumuz kabul edildi. Bu doğrultuda "Yerel Şirketlerin Kurumsallaşma Düzeyinin Arttırılması Ve Girişimciler İçin E-Ticaret Eğitimleri" ana temalı projemizin eğitim ve atölye çalışmalarını önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. KOSGEB tarafından sunulan fuar destekleri de bir diğer projemiz olarak ön plana çıkmaktadır. Kardeş ülkemiz Bosna Hersek'te Mayıs ayı içerisinde bir ticari gezimiz olacak ve üyelerimiz bu iş gezisinde ikili görüşmelerde bulunarak, Bosna'daki yatırım ve iş fırsatlarını yakından görme imkanı bulacaklar. Bunların yanı sıra Avrupa Birliği Hibe Destekleri Kapsamında proje çalışmalarımız da halen sürmektedir" şeklinde konuştu.

Sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret son buldu.

Gen TÜMSİAD’dan Başkan Tahmazoğlu’na Ziyaret

Gen TÜMSİAD’dan Başkan Tahmazoğlu’na Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim