• BIST 9524.71
  • Altın 2487.759
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.8313
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Gelinlikler Gönülden Gönüle Derneğinden

Gelinlikler Gönülden Gönüle Derneğinden
Yaptığı yardımlarla Manisalı ihtiyaç sahiplerinin birçok ihtiyacını karşılayan Gönülden Gönüle Derneği bahar ayları ile birlikte artan nişan ve...

Yaptığı yardımlarla Manisalı ihtiyaç sahiplerinin birçok ihtiyacını karşılayan Gönülden Gönüle Derneği bahar ayları ile birlikte artan nişan ve düğün hazırlıkları içinde bulunan ancak ekonomik sıkıntı yaşayan Manisalılara gelinlik ve nişanlık yardımında bulunuyor. Dernek Başkanı Burhan Kurtoğlu, "Maddi gücü yetmeyen halkımız derneğimize gelsin. Askılarımızda asılı bir hayli gelinlik, nişanlık, abiye giyimler mevcut. Derneğimizde elimizde bulunan giyimleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak veriyoruz" dedi.

İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan yardımlarıyla insanların yüzünü güldüren Gönülden Gönüle Derneği evlilik hazırlığında olan vatandaşları derneğe bekliyor. Dernekte askılarda bulunan birçok gelinlik, nişanlık ve abiyeler sahiplerini bekliyor.

"GELİNLİK VE NİŞANLIKLARI NASIL ALABİLİRİZ DİYE HALKIMIZ DÜŞÜNMESİNLER"

Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu, "Gönülden Gönüle Derneğimiz her geçen gün faaliyetlerini artırmaya devam ediyor. Şimdi de gelinlik ve nişanlıklar veriyoruz. Derneğimize müracaat eden İstiklal okulumuzun defilesinde kullanmak üzere gelinlik ve nişanlıkları hazırlıyoruz. Gelinlik ve nişanlıkları nasıl alabiliriz diye halkımız düşünmesinler. Maddi gücü yetmiyorsa derneğimize gelsinler. Askılarımızda asılı bir hayli gelinlik, nişanlık, abiye giyimler mevcut. Derneğimizde elimizde bulunan giyimleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak veriyoruz. Bize sadece Allah razı olsun, teşekkür ederiz demeleri yeterlidir. Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza, derneğimizin kurucusu olan arkadaşlarıma, yönetim kuruluma, çalışan elemanlarımıza, bilhassa derneğimize sonsuz desteklerini veren Manisa halkına, giyim eşyası imal eden fabrikalarımıza, tüccarlarımıza sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Gelinlikler Gönülden Gönüle Derneğinden

Gelinlikler Gönülden Gönüle Derneğinden

Gelinlikler Gönülden Gönüle Derneğinden

Gelinlikler Gönülden Gönüle Derneğinden

Gelinlikler Gönülden Gönüle Derneğinden

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim