• BIST 9693.46
  • Altın 2500.911
  • Dolar 32.4272
  • Euro 34.7006
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

‘Gelin Dertleşelim’ Konulu Söyleşiye Yoğun İlgi

‘Gelin Dertleşelim’ Konulu Söyleşiye Yoğun İlgi
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri İl Temsilciliği tarafından "Gelin kendimizi okuyalım, hayatınız yolunda gitmiyor mu? Gelin dertleşelim" isimli program...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri İl Temsilciliği tarafından "Gelin kendimizi okuyalım, hayatınız yolunda gitmiyor mu? Gelin dertleşelim" isimli program düzenlendi.

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda Çay House'un sevilen isimlerinden Serkan Aktaş ve Ahmet Furkan Çakır izleyicilerle buluştu. Aktaş ve Çakır'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen programa izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. Programda konuşan Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Ahmet Hidayet Kiraz, "Müslümanların dünyanın dört bir yanında eziyet gördüğü ve sıkıntı çektiği şu günlerde ülkemizde rahat bir vaziyette olduğumuz bu günlerimizi iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

'Onlarca yıldır milletimiz üzerinde yapılan ve hala devam eden manevi tahribat sonucunda milletimiz manevi değerlerinden uzaklaştırılarak adeta narkoz verilen bir hastaya dönmüştür" diyen Kiraz,"Nasıl ki narkozun etkisinin geçmesi belli bir süre alıyorsa milletimizin de tekrar aslına dönmesi zaman almaktadır. Bu sürenin en aza indirilmesi için bugün tüm Müslümanların üzerine önemli görevler düşmektedir. Biz Türkiye Gençlik Vakfı olarak elimizden geldiğince bu sürenin kısaltılması, milletimizin maddi ve manevi hastalıklardan kurtulması için çaba sarf ediyoruz. Sizleri de bu diriliş mücadelemizin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Kendimizden, ailemizden, arkadaşlarımızdan, çocuklarımızdan başlayarak bizler bu manevi mücadelenin bir parçası olmalıyız. Olmadığımızda kardeşlerimizin kötü yollara sürüklendiğinin onlarca kez şahidi olmuşuzdur. Dindar bir nesil yetiştirmek için çaba sarfeden "Çay House" ekibine ve gönüllülerine teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

‘Gelin Dertleşelim’ Konulu Söyleşiye Yoğun İlgi

‘Gelin Dertleşelim’ Konulu Söyleşiye Yoğun İlgi

‘Gelin Dertleşelim’ Konulu Söyleşiye Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim