• BIST 9524.59
  • Altın 2487.684
  • Dolar 32.5553
  • Euro 34.6917
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Geleneksel Lefke bezi ürünleri Bilecik’te görücüye çıktı

Geleneksel Lefke bezi ürünleri Bilecik’te görücüye çıktı
Bilecik Belediyesi Uluslararası Marka Değerleri ile Bilecik Sempozyumu kapsamında Bilecik Kapalı Pazar Tuhafiye Bölümünde Bilecik yöresel el sanatları,...

Bilecik Belediyesi Uluslararası Marka Değerleri ile Bilecik Sempozyumu kapsamında Bilecik Kapalı Pazar Tuhafiye Bölümünde Bilecik yöresel el sanatları, hediyelik eşya, el yapımı organik ürünler ve yeni tescillenen, marka tescili alınan ve başvurusu yapılan ürünler görücüye çıktı.

Organik ve Yöresel Ürünler El Sanatları Alışveriş günlerinde Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi de stant açtı. Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi hocası Gülay Çam Durak ve kursiyerlerden Nuray Titiz, Özlem Beğendik ve Büşra Kara ile birlikte standı hazırladılar. Açılan stant hakkında açıklama yapan Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi hocası Gülay Çam Durak, Lefke bezi dokumalarını bu stantta açtıklarını belirtti. Durak, "Sürekli Eğitim Merkezimizde Kursiyerlerimizle birlikte el emeği göz nuru Lefke bezi dokumalarımızı ve Lefke bezinden üretmiş olduğumuz kolye, yüzük ve bilekliklerimizi ayrıca yine kursiyerlerimizin elinden çıkan biblolarımızı burada sergiliyoruz. Standımızı açtığımız ilk günde ürünlerimiz bir hayli rağbet gördü. Özellikle bayanlar tarafından beğenilen ürünlerimiz, Osmaneli'nin bir markası haline geldi. 17 Aralık tarihine kadar standımızı açık tutacağız" dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise stant ile ilgili olarak, "Osmaneli ilçemizi tanıtmak için Türkiye'nin neresinde düzenlenirse düzenlensin bu tür organizasyonlara katılmaya çalışıyoruz. Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenlediği için Bilecik Belediye Başkanı Sayın Selim Yağcı'ya teşekkür ediyorum. Osmaneli Belediyesi olarak, Sürekli Eğitim Merkezimiz ile gün yüzüne çıkardığımız Osmaneli'nin değerlerini milletimizin beğenisine sunuyoruz. Başta Gülay Hocamıza ve tüm kursiyerlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim