• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Geleneksel Badminton kurtuluş kupasına rekor katılım

Geleneksel Badminton kurtuluş kupasına rekor katılım
Şehitkamil Belediye Başkanlığınca, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 3....

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 3. Geleneksel Badminton Kurtuluş Kupası, 8 farklı kategoride 323 raketin çekişmeli mücadelelerine sahne olacak.

Rekor sayıda katılımla gerçekleştirilen 3. Geleneksel Badminton Kurtuluş Kupasında 2 gün boyunca 323 sporcu öğrenci kortlarda şampiyonluk mücadelesi verecek. Şehitkamil Belediyesi ve Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin iş birliği içerisinde düzenlediği spor okulları, geleneksel spor organizasyonları ve antrenör, hakem eğitimi çalışmalarıyla faal lisanslı sporcu sayısını her geçen arttıran badminton branşında Gaziantep'i Türkiye şampiyonlarında temsil eden sporcularda yetişiyor.

Destek ve ilgiyle faal lisanslı sporcu sayı artıyor

Badminton branşında destek ve gösterilen ilgiyle faal müsabık sporcu sayının her geçen gün arttığını ifade eden Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Ziya Koyuncu, 3. Geleneksel Badminton Kurtuluş Kupasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehitkamil Belediye Başkanlığımız ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün büyük destekleriyle son 3 yılda badminton branşına olan ilgi oldukça büyüdü. Başladığımız ilk noktayla bu günü kıyas edecek olursak faal lisanslı sporcu sayısının gönül rahatlığı ile 10 katına çıktığını ifade edebiliriz. Artık okullarda yaygın bir şekilde eğitimin verdiği badminton branşında, düzenlenen sportif yarışmalara yüzlerce sporcumuz katılıyor. Bu gün bir rekora imza attık. 3. Geleneksel Badminton Kurtuluş Kupası, 8 farklı kategoride 323 raketin çekişmeli mücadelelerine sahne olacak. Ümit ediyorum bu sayı her geçen gün daha da artar. Ben branşımıza verdikleri büyük desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve değerli ekibine federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Yarışmacı tüm sporcu öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim