• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Geleceğin yıldızları Bornova’da seçildi

Geleceğin yıldızları Bornova’da seçildi
Bornova Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kente kazandırdığı Atatürk Spor Kompleksi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya...

Bornova Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kente kazandırdığı Atatürk Spor Kompleksi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Daha önce Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası maçlarının oynandığı, NCAA Seçmelerinin yapıldığı Kompleks'te Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Milli Basketbol Takımları'nın Ege Bölgesi seçmeleri yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, "Özellikle basketbol için çok güzel bir tesis. Sayın Olgun Atila'ya böylesi bir salonu kente kazandırdığı için teşekkür ediyoruz" dedi. Federasyonun Milli Takım ve Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Beşok ise Çamdibi'nden yetişen bir sporcu olarak böylesi bir tesisin Bornova'ya kazandırılmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

329 sporcu katıldı

Türkiye Basketbol Federasyonu, Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Milli Basketbol Takımlarının Ege Bölgesi seçmelerini Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi'nde yaptı. İki gün süren seçmelere İzmir, Aydın, Manisa, Muğla ve Uşak bölgelerinden 326 erkek, 103 kız olmak üzere toplam 329 sporcu katıldı. 2003 ve 2004 doğumlu sporcuların 2019 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Milli Takımlarda yer alabilmek için ter döktüğü organizasyonda, hem ana salon hem de antreman salonu kullanıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ev sahibi oldukları organizasyonda geleceğin basketbolcularının yanındaydı. Sporculara başarılar dileyen Başkan Atila, aralarında Haluk Yıldırım ile Hüseyin Beşok gibi efsane oyuncaların da bulunduğu Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileriyle de bir araya geldi.

Federasyon yetkililerinden övgü

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, "Özellikle basketbol için çok güzel bir tesis. Sayın Olgun Atila'ya böylesi bir salonu kente kazandırdığı için teşekkür ediyoruz" dedi. Federasyonun Milli Takım ve Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Beşok ise Çamdibi'nden yetişen bir sporcu olarak böylesi bir tesisin Bornova'ya kazandırılmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

"Türk sporuna hizmet ediyoruz"

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdıkları tesisin önemine dikkat çeken Başkan Atila, "Kadınlar 1. Basketbol Ligi'nde mücadele eden Bornova Beckerspor'un yanısıra Göztepe'nin Erkekler 1. Ligi'ndeki iddialı hentbol takımının da önemli maçlarını oynadığı Kompleks'te daha önce Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası ve NCAA seçmeleri gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapmıştık. Son olarak yine Basketbol Federasyonumuz için kapılarımızı açtık. Tesisimiz sadece Bornova ve İzmir'e değil Türk sporuna hizmet ediyor. Kentimizin adını herkes duyuyor. Bu bizim için büyük mutluluk ve gurur" diye konuştu.

Fotoğrafaltı:

01: Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Milli Basketbol Takımları'nın Ege Bölgesi seçmeleri Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi'nde yaptı.

02: Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila bir dönemin efsane isimleri olan Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileriyle biraraya geldi.

Geleceğin yıldızları Bornova’da seçildi

Geleceğin yıldızları Bornova’da seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim