• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Geleceğin Hafızlarına Destek

Geleceğin Hafızlarına Destek
Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Mustafa Yürükcü ile İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Soğukpınar erkek yatılı Kur'an Kursu'nu...

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Mustafa Yürükcü ile İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Soğukpınar erkek yatılı Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Ziyaretçilere, öğrenciler Kuran-ı Kerim okudu. Ziyaret sırasında yatılı hafızlık eğitimi alan 25 öğrenciye nevresim takımı hediye edildi. Daha sonra söz olan Bozüyük İlçe Müftüsü Selami Bağcı, "Buraya yapılan hizmetler ve ikramlar Kuran'ın bereketidir, bugün belediyemizin öncülüğünde yapılan tüm yardımlar için başta Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya çok teşekkür ediyorum, burada yaptığımız bu hizmet ilçemiz için ne güzel bir hizmettir. Özellikle belediyemiz hafızlarımız ve yeni yetişen hafızlarımız için bütün kapıları açmıştır. Sizlerden tek istediğim; daha başarılı olmanız, mihrapları ve minberleri doldurmanızdır, ayrıca verilen hediyelerden dolayı Sayın Cemalettin Sarar beye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Müftü Selami Bağcı'nın ardından söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, "Burada hafızlık eğitimi alan bütün öğrencilerimiz bizim için birer pırlanta, burada onların ağzından okunanları duydukça inanın tüylerimiz diken diken oluyor. Burada yapılan gerçek anlamda çok hayırlı bir iştir. Allah onlardan razı olsun ben buradaki öğrencilerimizi gönderdikleri hediyeler ile mutlu eden Sayın Cemalettin Sarar Bey'e ve Sarar Şirketler Protokol Müdürü Alaaddin Çoban Bey'e çok teşekkür ediyorum. Burada bu hizmet için toplanmış herkesten Allah razı olsun" dedi.

Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu yetkililerden bilgi aldı ve belediye olarak Belediye Başkanı Fatih Bakıcı adına tüm ihtiyaçlarında her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Geleceğin Hafızlarına Destek

Geleceğin Hafızlarına Destek

Geleceğin Hafızlarına Destek

Geleceğin Hafızlarına Destek

Geleceğin Hafızlarına Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim