• BIST 9645.02
  • Altın 2419.842
  • Dolar 32.5769
  • Euro 34.74
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Geleceğin Futbolcularından İlk Uluslararası Tecrübe

Geleceğin Futbolcularından İlk Uluslararası Tecrübe
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un U12, U13, U14 ve U15 takımları, geçtiğimiz günlerde Antalya'da Danimarka'nın Brondby takımının kendi yaş gruplarındaki...

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un U12, U13, U14 ve U15 takımları, geçtiğimiz günlerde Antalya'da Danimarka'nın Brondby takımının kendi yaş gruplarındaki oyuncularıyla maç yaptılar. Brondby takımının oyuncularıyla hemen kaynaşan ve dostluk kuran MBBSK oyuncuları ilk uluslararası maç tecrübesini de yaşamış oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı ekibi çalışmalarında hız kesmiyor. Altyapı oyuncuları yurtiçinde katıldıkları turnuva ve maç tecrübelerini, Danimarka'nın Brondby takımı ile yaptıkları maçla daha bir perçinledi.

İlk kez yurtdışından bir takımla Antalya'da maç yapan Manisa BBSK U12, U13, U14 ve U15 takım oyuncuları, rekabetten çok dostluğu ön plana çıkarırcasına, yeşil sahada keyifle oynamanın zevkini yaşadı. Diğer yaş gruplarının maçını izlerken zaman zaman tribünden tezahüratlarla karşılıklı atışan çocuklar, renkli görüntüler yaşanmasını sağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü İsmail Özer, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak sporcuların yetişmesi için her türlü girişimde bulunduklarını, bu konuda her zaman Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kulüp Başkanı Cenk Ergün'den destek gördüklerini belirterek, tüm çalışmalarının Manisa Büyükşehir Belediyespor'un geleceği olan çocukların yetişmesi için olduğunu söyledi.

Özer, "Çocuklarımızın önce iyi bir insan, sonrasında başarılı bir sporcu olarak yetişmesi adına, imkanlarımız elverdiğince tüm turnuva tekliflerini ve özel maçları değerlendiriyoruz. Amacımız tabii ki, çocuklarımızın gelişimlerini sağlamak, üst segment takımlarla bu yaşlarda maçlar yaptırarak tecrübe ve kalitelerini dünya standartlarına ulaştırabilmek. Yurt dışından rakiplerimizle yapılan maçlar çocuklarımızın hem gelişimlerine katkı sağlıyor, hem de vizyonlarını değiştiriyor. Brondby takımı ile yapılan maçların çocuklarımız açısından çok faydalı olduğuna inanıyoruz." dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü İsmail Özer ayrıca, "Brondby Altyapı Koordinatörü Kenneth Brogaard ile kardeş kulüp olma adına görüşmelerimiz olumlu karşılandı. Brondby takımını Tevfik Lav Turnuvası'na davet ettik. Teklifimize olumlu yaklaştılar. İyi gelişmelerin olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Geleceğin Futbolcularından İlk Uluslararası Tecrübe

Geleceğin Futbolcularından İlk Uluslararası Tecrübe

Geleceğin Futbolcularından İlk Uluslararası Tecrübe

Geleceğin Futbolcularından İlk Uluslararası Tecrübe

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim