• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Geleceğin Başkanları Başkan Yaşar’ı Terletti

Geleceğin Başkanları Başkan Yaşar’ı Terletti
Yahya Çavuş İlkokulu öğrencilerini makamında ağırlayan Yenimahalle Belediye Başkanı, Yaşar, 9 yaşındaki ilkokul öğrencileri Yiğit Alp Demirer, Ilgın...

Yahya Çavuş İlkokulu öğrencilerini makamında ağırlayan Yenimahalle Belediye Başkanı, Yaşar, 9 yaşındaki ilkokul öğrencileri Yiğit Alp Demirer, Ilgın Gezginci, Ömer Başer, İrem Akbaş, Doğukan Efe Uçak ve Elif Sena Baydar'ı makamına oturtarak, belediye başkanı yaptı. Minik başkanlar, kendilerine "Başkanım" diye hitap eden Yaşar'ı sordukları sorularla terletti.

NEDEN BAŞKAN OLDUNUZ?

Yaşar'a,"Başkan olmanın zorlukları neler?", "Yenimahalle'de ne gibi yenilikler yaptınız ve yapmayı düşünüyorsunuz?", "Çocuklar için neler yaptınız?" gibi sorular soran minik belediye başkanlarının "Neden başkan oldunuz?" sorusuna Yaşar, "Ülkemi, milletimi, çocuklarımızı ve Atatürk'ü çok seviyorum ve onlara hizmet etmek istedim" diye yanıtladı. Çocuklar, gelecekte başkan olduklarında yapmak istedikleri çalışmaları da anlattılar. Uzay üssünden, hayvanların yaşayacağı köylere kadar çeşitli projeler üreten miniklerle sohbet eden Başkan Yaşar, "Pırıl pırıl bir zekâya, önyargısız bir bilince sahipsiniz siz böyle özgür düşündükçe ülkemizin geleceği güvende" dedi. Başkan amcaları miniklere daha sonra satranç takımı ve puzzle hediye etti.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYDU

Başkan Yaşar Yenimahalle Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal, Erhan Aras, CHP Grup Başkan Vekili Kayhan Yüreğir, muhtarlar meclis üyeleri ve kreş öğrencilerinin de eşlik ettiği törende Yaşar, 23 Nisan'ın Türk ulusunun en önemli bayramlarından biri olduğunu söyledi. Yaşar,"23 Nisan ulusal egemenliğimizi temsil eden en önemli gündür. Gazi Mustafa Kemal bu özel günü geleceğimizin teminatı çocuklarımıza emanet etmiştir. Böyle anlamlı bir bayramı kutlamak istemeyenlere karşı ulusça en küçüğümüzden en yaşlımıza kadar kutlamak hepimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına ve şehitlerimize karşı boynumuzun borcudur" dedi.

Geleceğin Başkanları Başkan Yaşar’ı Terletti

Geleceğin Başkanları Başkan Yaşar’ı Terletti

Geleceğin Başkanları Başkan Yaşar’ı Terletti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim