• BIST 9530.47
  • Altın 2479.048
  • Dolar 32.4659
  • Euro 34.6424
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

“Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” Konferansı

“Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” Konferansı
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) paydaşlığında, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen,...

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) paydaşlığında, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Sözleşme Makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı olan ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülen "Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki (KİTUP II) Projesi'nin" Farkındalık Artırma Faaliyetleri Namık Kemal Üniversitesi'nde yapıldı.

Konferansta SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil Orhan, SGK İl Müdür Yardımcısı Mehmet Enes Erol, İl Müdür Yardımcısı Güler Dülger, Namık Kemal Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Davuthan Günaydın ve çok sayıda öğrenci yer aldı.

Proje İletişim Uzmanı Hayriye Ataş'ın proje hakkında kısa bilgilendirme konuşması ve takdiminin ardından Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin yaptığı açılış konuşmasında, "Bu tür etkinliklerde hedef kitlemiz olan siz sevgili öğrencilerimizde kariyer planlaması konularında bir farkındalık oluşturabilmek ve sizlere bir ufuk açabilmektir" dedi.

SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan ise, sosyal güvenliğin önemi, neden sigortalı çalışılmalı, çalışma hayatında karşılaşılan hak ihlalleri ve bu hak ihlallerine uğradığımızda başvurulacak mekanizmalar konularında bilgi paylaştı.

Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil Orhan "Geleceğimi Güvenle Planlıyorum" konulu sunumunda; geleceği planlama, hedefe ulaşmak gidilecek yol, mükemmel iş görüşmesi için yapılması ve yapılmaması gerekenler, özgeçmiş yazımı, niye ben (kendimi nasıl farklılaştırırım), geleceğin meslekleri, öğrencilerin çalışma hayatına atılmadan hangi donanımlara sahip olması gerektiğini, gelecekte başarılı olmaları için öğrencilerin izleyecekleri yollar hakkında aydınlatıcı bilgi verdi.

Konferans bitiminde birçok öğrenci Doç. Dr. Kamil Orhan ile birebir sohbet etti ve sorular sordu. Her bir öğrenciye; proje sloganını taşıyan kupa ve öğrenci broşürünü içeren öğrenci çantası verildi. Namık Kemal Üniversitesi'ni temsilen teşekkür belgesinin takdim edilmesinin ardından konferans sona erdi.

“Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” Konferansı

“Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” Konferansı

“Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” Konferansı

“Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” Konferansı

“Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” Konferansı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim