• BIST 9752.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

“Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum” Projesi Start Aldı

“Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum” Projesi Start Aldı
Olur Kaymakamlığı, Olur Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşil Ay Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen "Geleceğim için bir adım atıyorum" projesi start...

Olur Kaymakamlığı, Olur Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşil Ay Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen "Geleceğim için bir adım atıyorum" projesi start aldı.

Proje kapsamında Olur ilçesinde eğitim gören öğrenciler Erzurum'a gelerek Atatürk Üniversitesi'ni ziyaret etti. Kimya, bilgisayar ve sosyal bilimler fakültelerinde derslere de giren öğrenciler üniversitede ki eğitim ortamını da yakından görmüş oldular. Öğrencilere eşlik eden Yeşil Ay Erzurum Şube Başkanı Mustafa Erinkarlı projede emeği geçenlere teşekkür ederek, "Projeye büyük önem veriyoruz. Burada Erzurum'u hiç görmeyen öğrenciler dahi var. Öğrencilere Erzurum'a getirip Atatürk Üniversitesi'ne götürme imkanımız oldu. Burada ki amacımız öğrencilere şimdiden üniversite bilincini aşılamak. Orada derslere girdiler. Üniversite eğitimini yakından görme imkanı buldular" dedi.

"Geleceğim için bir adım atıyorum" projesinin üç aşamadan oluşacağını da belirten Erinkarlı, "İnşallah Olur'da eğitim gören tüm öğrencilerimizi Erzurum'a getireceğiz. Daha sonra Atatürk Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler Olura gelerek stant açıp doğa yürüyüşü yapacaklar, son olarak da "Geçmişten ünümüze Türk Kültüründe Değerlerimiz" konulu bir konferans gerçekleştireceğiz" diye konuştu

MADIRLI MAĞAZALARI AĞIRLADI

Olur'dan Erzurum'a gelen öğrenciler Madırlı Mağazaları tarafından ağırlandı. Öğrencilere yemek ikramında bulunan Madırlı Mağazaları sahibi Ömer Madırlı, bir çok sosyal sorumluluk projesinin içinde yer almaya gayret ettiklerini belirterek, "Her öğrenci bizim için çok değerli. Hepsini kendi çocuklarımız gibi görüp, eğitimlerine katkı sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugünde bu öğrencilerimizi öğle yemeğinde ağırladık. Sorunlarını dinleyip, fikir alışverişinde bulunduk. "Geleceğim için bir adım atıyorum" projesini Madırlı mağazaları olarak biz de sahipleniyoruz. Eğitimine devam eden evlatlarımız için ne yapsak azdır"dedi.

Yemeğin ardından Madırlı Mağazaları sahibi Ömer Madırlı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

“Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum” Projesi Start Aldı

“Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum” Projesi Start Aldı

“Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum” Projesi Start Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim