• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Gekas 105 Gün Sonra "Gol Orucunu" Bozdu

Gekas 105 Gün Sonra "Gol Orucunu" Bozdu
Torku Konyasporlu Gekas, Sivasspor maçında attığı golle, Spor Toto Süper Lig'de 105 gün sonra fileleri havalandırdı Gekas, aynı zamanda ligdeki 23. golünü de kaydetmiş oldu Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Öten: "Sivasspor maçında attığı gol, hem bizi, hem t

MUHAMMED Boztepe - Torku Konyaspor'da ilk sezonunu geçiren Yunan golcü Theofanis Gekas, Spor Toto Süper Lig'de 105 gün sonra "gol orucunu" bozdu.

Yeşil-beyazlı oyuncu, ligin 19. haftasında Sivasspor maçında attığı golle, 11 hafta sonra gol hasretine son vermiş oldu.

Bu sezon başında  Torku Konyaspor'a transfer olan Gekas, yeşil-beyazlı ekipte spor hayatına yeni bir sayfa açtı.

Geçen yıl ligde 12 gol atarak, Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor'un ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Yunan golcü, Torku Konyaspor'da "gol" anlamında bir türlü istenilen performansı gösteremedi.

Ligdeki son golünü, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantepspor deplasmanında 20 Ekim 2013'de atan Gekas, o tarihten bu yana ligde gol sevinci yaşamamıştı.

Torku Konyaspor'da Mesut Bakkal tarafından Sivasspor karşılaşmasına ilk 11'de başlatılan Gekas, 62. dakikada topu filelerle buluşturarak, uzun süren gol hasretini bitirmiş oldu.

Ligdeki 23. golünü kaydetti

Gekas, Sivasspor maçında attığı golle, Spor Toto Süper Lig'deki 23. golüne ulaşmış oldu.

Bu sezon yeşil-beyazlılarla ligde 3. kez gol sevinci yaşayan Gekas, geride kalan iki sezonda Samsunspor ve Akhisar Belediyespor formasıyla ligde 20 kez topu ağlarla buluşturmuştu.

"Gekas, bizim için vazgeçilmez bir oyuncu"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gekas'ın kendisini ispatlamış bir futbolcu olduğunu söyledi.

Yunan golcünün kalitesinin tartışılmaması gerektiğini belirten Öten, Gekas'ın Torku Konyaspor için çok önemli bir futbolcu olduğunu dile getirdi.

Öten, Gekas'ın ikinci devrede takıma daha fazla katkıda bulanacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Gekas, gol atmasa da takımı için savaşan bir futbolcu. Takım içindeki uyumu ve motivasyonu çok çok iyi. Hiçbir zaman 'golü ben atacağım' diye ataklarımızı risk etmedi. Gol atmasa da hazırladığı pozisyonlar, en az gol kadar değerli. Sivasspor maçında attığı gol, hem bizi, hem takım arkadaşlarını, hem de kendisini çok mutlu etti. İnşallah gol atmaya devam eder. Gekas, bizim için vazgeçilmez bir oyuncu."

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim