• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Gediz Ortaokulundan Kur’an Ziyafeti

Gediz Ortaokulundan Kur’an Ziyafeti
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Gediz Ortaokulu tarafından Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulu ve Akpınar Camiinin destekleriyle Kur'an ziyafeti düzenlendi.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Gediz Ortaokulu tarafından Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulu ve Akpınar Camiinin destekleriyle Kur'an ziyafeti düzenlendi. Mahalle sakinleri ve öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği programa Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir de katıldı.

Gediz Ortaokulu tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle hazırlanan Kur'an ziyafeti programı Hasan Tekin'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Öğrenciler okudukları ilahilerle, yaptıkları gösterileriyle geceye ayrı bir renk kattı. Programda gönüller sultanı Peygamber Efendimiz için bol bol salavat getirildi. Tasavvuf Musiki Grubu bir konser verirken, Mesir Semazen Gurubundan 3 semazen gösterileriyle büyüledi. Gecenin sonunda öğrenciler Türk bayrağı ile birlikte Azerbaycan, Bosna Hersek, Pakistan ve Filistin bayraklarını açarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gediz Ortaokulu Müdürü Erhan Çiftçi, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Biz istediğimiz zaman en güzelini yapabiliyoruz. Sizlerin sayesinde güllerin efendisini çok güzel bir şekilde andık. Okulumuzun güzelleşmesi için her türlü katkıyı sağlayan Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü velilerimize sunuyorum. Buraya kadar geldiniz. Bu güzel evlatları siz yetiştirdiniz" dedi.

Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime her zaman önem verdiklerini kaydeden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir de, "Belediyemizin bütün imkanlarıyla sizlerin yanındayız." diyerek programı hazırlayanlara teşekkür etti.

Gediz Ortaokulundan Kur’an Ziyafeti

Gediz Ortaokulundan Kur’an Ziyafeti

Gediz Ortaokulundan Kur’an Ziyafeti

Gediz Ortaokulundan Kur’an Ziyafeti

Gediz Ortaokulundan Kur’an Ziyafeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim