• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

GBC’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

GBC’den Cumhuriyet Bayramı mesajı
Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Yönetim Kurulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Yönetim Kurulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GBC mesajında, " Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetin ilanını, ilk günkü gibi büyük bir coşku ile milletçe kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kurt, "Cumhuriyetimizin ilanının 93. yıldönümünü Milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız bu anlamlı günde Gaziantepli hemşehrilerime sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kurt "Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetin ilanını, ilk günkü gibi büyük bir coşku ile milletçe kutluyoruz. Başlangıcından sonuna kadar her safhası eşsiz mücadelelerle dolu Kurtuluş Savaşı, Mustafa Kemal'in önderliğinde milletin her ferdinin fedakarlıkları sonucu kazanılan büyük bir zaferdir. Ülkenin işgali karşısında tek vücut olan halkımız, kurtuluşa ve ardından Cumhuriyete uzanan şanlı bir yürüyüş başlatmıştır. Milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan eden Cumhuriyet, çağdaş dünyada hak ettiğimiz yeri alma kararlılığımızın da göstergesi olmuştur. Cumhuriyetle yönünü belirleyen ve muasır medeniyetler seviyesini aşma hedefini gerçekleştirmek için 93 yıldır büyük çaba gösteren Türkiye, yoluna kararlılıkla devam etmektedir. Cumhuriyetin 100. yılında, dünyanın en büyük 10 ekonomisi içerisinde olmayı hedefleyen ülkemizin bu hedefe ulaşılacağına olan inancımız tamdır. Bu inançla, bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim