• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden YGS Öncesi Öğrencilere Çay Ve Simit İkramı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden YGS Öncesi Öğrencilere Çay Ve Simit İkramı
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede YGS sınavına girecek olan öğrencilere ve velilerine sınav öncesi çay, meyve suyu, su ve simit ikram etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede YGS sınavına girecek olan öğrencilere ve velilerine sınav öncesi çay, meyve suyu, su ve simit ikram etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede Yüksek Öğretim Sınavı'na (YGS) giren üniversite adaylarını ve velilerini unutmadı. Belediye ekipleri ilçedeki okullarda sınava girecek öğrencilere çay, meyve suyu, su ve simit ikramında bulundu. İlçenin farklı noktalarında bulunan 31 okulda kurulan stantlarda öğrenciler ve veliler sınav öncesi çay ve meyve suyu içip simit yiyerek kahvaltı yaptı. TOKİ Avrupa Konutları İlköğretim Okulu'nun bahçesine kurulan stanttan çay ve simit alan veliler, YGS'ye girecek çocuklarına sınava giriş saatine kadar destek oldu.

"BAŞARACAĞIMA İNANIYORUM"

Sınava çok çalıştığını söyleyen Muharrem Yiğit, "Emek verdim çalıştım, inşallah bu günde emeğimin karşılığını alacağım. İlk defa sınava gireceğim için çok azda olsa heyecanlıyım" dedi.

"Sınavda istediğim yeri kazanacağım" diyen Muhammet Ali Bozer, "Bir senedir sınava çalışıyorum. İnşallah başaracağıma inanıyorum. Buradan bütün arkadaşlarıma sınavda başarılar diliyorum. Çok fazla heyecanlı değilim ama içimden biraz geliyor" diye konuştu.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne ikramları için teşekkür eden Bahattin Aktaş, "Oğlumu dershaneye gönderdim ve o da bir senedir çalışıyor. Bütün öğrencilere başarılar diliyorum. Belediye Başkanımıza bu hizmeti bize verdiği için çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Oğluna destek olmak için okula gelen Cahit Bozer, "Oğlum bir senedir çalışıyor inşallah sınava girecek ve başarılı bir sonuç alacak. Gaziosmanpaşa Belediyesine yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim. Sınava giren arkadaşlara da başarılar diliyorum" ifadelerini kulandı.

Oğlunu heyecanla bekleyen Efkan Günaydınoğlu ise şöyle konuştu:

"Hayatın kendisi bir imtihan, bu sınavda o hayat içerisinde küçük bir soru. İnsan için çalıştığının karşılığı var. İnşallah bu evlatlarımızın hepsi ilerde çok çalışarak, evvela ülkemize daha sonra kendilerine katkıları olan bireyler haline gelirler. Gaziosmanpaşa Belediyemiz burada çok güzel bir ortam oluşturmuş. Bu soğuk havada sıcak çay onlara kahvaltılarını verdi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim