• BIST 9079.97
  • Altın 2322.418
  • Dolar 32.3497
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden başarılı olan sporculara 100 bin TL para ödülü

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden başarılı olan sporculara 100 bin TL para ödülü
Gaziosmanpaşa Belediyesi düzenlediği törenle yarışma ve turnuvalarda başarılı olan 67 sporcusuna para ödülü verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi düzenlediği törenle yarışma ve turnuvalarda başarılı olan 67 sporcusuna para ödülü verdi. Sporculara toplamda 100 bin lira dağıtıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sporda başarıya teşvik etmek amacıyla gençlere ödül vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Muay Thai, Kick Box, Karate, Tekvando, Badminton ve Vücut Geliştirme alanlarında düzenlenen yarışma ve turnuvalarda başarılı olan 67 sporcusunu parayla ödüllendirildi. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen, sporcuların ve ailelerin bir araya geldiği ödül törenine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Toplamda 100 bin lira ödül dağıtıldı

Muay Thai Büyükler Dünya 1'incisi ve Büyükler Avrupa 2'ncisi Bediha Taçyıldız, Muay Thai Büyükler Dünya 2'ncisi ve Büyükler Avrupa 1'incisi Zübeyir Barın, Muay Thai Büyükler Dünya 3'üncüsü ve Büyükler Avrupa 1'incisi Osman Çeken, Vücut Geliştirme Büyükler Dünya 1'incisi Sedat Bekdemir, Tekvando Yıldızlar Dünya 3'üncüsü Ahmet Can Timagur ve Karate Gençler Avrupa 3'üncüsü Emin Aksoy başta olmak üzere toplamda 67 sporcuya ödülünü ilçe protokolü ve Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta takdim etti.

"Spor kültürünü geliştirmek durumundayız"

Ödül töreninde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ilçede spor alanında yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan bahsetti. Gaziosmanpaşa için sporun önemine de vurgu yapan Başkan Usta, "Gaziosmanpaşa'nın tarihi yeri yok, turistik mekanları yok, denizi yok. En azından biz gençleri sporla meşgul edecek altyapıları yapmak ve en iyi şekilde kullanmak zorundayız. Biz mekanları bu şekilde tamamlarken, sizlerin de bu zamana kadar göstermiş olduğunuz özveriyi daha ileri noktaya taşıyarak ilçemizdeki spor kültürünü geliştirmek durumundayız" dedi.

Törende ödül alan Muay Thai Büyükler Dünya 1'incisi ve Büyükler Avrupa 2'incisi olan Bediha Taçyıldız, ödül töreni hakkındaki düşünceleri dile getirdi. Türkiye adına başarı kazandığı için mutlu olduğunu ifade eden genç sporcu Taçyıldız, "İşim bundan sonra daha da zorlaştı çünkü bu başarıyı korumam gerekiyor. 2 ay sonra tekrar dünya şampiyonasına Meksika'ya gidiyorum. İnşallah orada da bayrağımızı göndere çekeceğim" dedi.

Türkiye'de 2017 Vücut Geliştirme Şampiyonlar Şampiyonu ve 2017 Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonu olan Sedat Bekdemir de sporculara verdiği destekten dolayı Gaziosmanpaşa Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim