• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Gazi’nin Velileri Yemekte Buluştu

Gazi’nin Velileri Yemekte Buluştu
Manisa'nın başarılarıyla adından sıkça bahsettiren en iyi okullardan biri olan Gazi İlkokulu'nun Okul Aile Birliği ve okul idaresi tarafından velilerle...

Manisa'nın başarılarıyla adından sıkça bahsettiren en iyi okullardan biri olan Gazi İlkokulu'nun Okul Aile Birliği ve okul idaresi tarafından velilerle kaynaşma yemeği düzenlendi. Şehitler Ortaokulu ek binasında eğitim öğretim gören öğrenci velileri ile Gazi İlkokulunun velileri ilk kez bir araya gelerek hem tanışma fırsatı buldular hem de ne kadar büyük bir aile olduklarını gösterdiler.

2015-2016 eğitim öğretim yılına Şehitler İlkokulu öğrencilerinin de katılmasıyla 2 bin öğrenciyle iki ayrı binada hizmet veren Gazi İlkokulu'nun okul idaresi ve Okul Aile Birliği tarafından Taş Fabrikada velilere yönelik kaynaşma ve tanışma yemeği verildi. Yoğun bir katılımın olduğu yemeğe; Gazi İlkokulu Müdürü Mehmet Kanca, Müdür Yardımcısı Gülçin Sayracı, Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Yazıcı, Okul Aile Birliği Üyeleri Cemile Kesen, Pınar Mağlay, Nilgün Tabakoğllu, Şükran Durmuş, Aynur Dağlı ile Gazi İlkokulunun ana bina ve Şehitler Ortaokulu ek binasında çocukları eğitim öğretim gören çok sayıda veli katıldı. Canlı müzik eşliğinde yemek yiyen veliler birbirleriyle tanışma fırsatı buldular.

Gazi ilkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Yazıcı, iki ayrı okulun birleşmesiyle daha kalabalık bir aile olduklarını belirterek her iki okuldaki velilerin hem tanışması hem de kaynaşması için yemek organizasyonunda bir araya geldiklerini ifade etti.

Gazi İlkokulu Müdürü Mehmet Kanca ise 2015-2016 eğitim öğretim yılına Gazi İlkokulu binasında bin 250, Şehitler Ortaokulu ek binasında da 750 olmak üzere toplam 2 bin öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okulda velilerin birbirleriyle tanışması ve kaynaşması için verilen yemeğin önemli olduğunu kaydederek Okul Aile Birliğine teşekkür etti. Kanca, "Bu yıl Şehitler İlköğretim Kurumlarının ortaokul, Gazi İlköğretim Kurumlarının da ilkokul olarak devam etmesi kararının ardından Şehitler'in ilkokul öğrencileri okulumuz bünyesine, bizim ortaokul öğrencilerimiz de Şehitler Ortaokulu bünyesine dahil oldu. 2 bin öğrenciyle Manisa'nın öğrenci mevcudu en fazla olan ilkokullarından biri olduk. 2 ayrı binada hizmet veriyoruz. Şehitler Ortaokulundaki ek binamızda 750 öğrenci ve 2 müdür yardımcımız, Gazi İlkokulunda ise bin 250 öğrenci ve 2 müdür yardımcımız ile öğrencilerimize en iyi ve kaliteli eğitim öğretim hizmetlerini vermeye devam ediyoruz. Buradaki amacımız Şehitler'den bünyemize katılan öğrencilerimizin velileri ile okulumuzun velilerini bir araya getirerek kaynaştırmak ve tanıştırmak. Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu yoğun katılımın olması bir kez daha gösterdi." dedi.

Yemeğe katılan veliler ise düzenlenen organizasyonun kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirterek hem okul idaresine hem de okul aile birliği üyelerine teşekkür ettiler.

Gazi’nin Velileri Yemekte Buluştu

Gazi’nin Velileri Yemekte Buluştu

Gazi’nin Velileri Yemekte Buluştu

Gazi’nin Velileri Yemekte Buluştu

Gazi’nin Velileri Yemekte Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim