• BIST 9645.02
  • Altın 2417.719
  • Dolar 32.5718
  • Euro 34.8009
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Gaziler göreve hazır

Gaziler göreve hazır
Cerablus harekatının sonuna kadar desteklerini belirten, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim,...

Cerablus harekatının sonuna kadar desteklerini belirten, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, gaziler ve şehit aileleri olarak göreve hazır olduklarını söyledi.

Suriye'deki terör olaylarının Türkiye'yi etkilediğini vurgulayan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Suriye'deki terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edilmesi gerektiğini ve bu mücadelenin sonuna kadar arkasında olduklarını söyledi.

"Terör örgütlerine asla o bölgede müsaade etmemeliyiz"

15 Temmuz'da Türkiye'nin büyük bir badire atlattığını söyleyen Erim, "15 Temmuz'da milli bir güç birliği oluşturduk. Bu milli güç birliği bugün de devam ediyor. 15 Temmuz'dan sonra terör faaliyetleri devam ediyor. Son zamanlarda Gaziantep'e DAEŞ tarafından roketler atılıyordu. Türkiye'nin bütün ikazlarına rağmen bu unsurlar terör faaliyetlerine devam etti. Devletimiz Cerablus'a girme kararı verdi. Biz bu kararı destekliyoruz. Sınırımızda yürütülen ve bizi etkileyen terör faaliyetlerine göz yummamız söz konusu değildir. Fakat Suriye'de sadece DAEŞ değil PYD terör örgütü de var. Türkiye'nin Fırat'ın batısına geçilmemesi konusunda PYD'yi uyarmasına rağmen PYD buna uymadı. PYD'ye karşı da bu noktada bir mücadelemiz başladı. Bizim güvenliğimizi tehdit eden terör örgütlerine asla o bölgede müsaade etmemeliyiz. Devletimizde kararlı bir duruş sergiliyor. Devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız. Biz yıllardır terör örgütleriyle mücadele ediyorduk. Fakat şimdi toplu bir saldırı altındayız. Sınırımızın diğer tarafında cereyan eden olaylar bizi etkiliyor. Bunun için terör örgütü faaliyetleri bitirilene kadar, bu iş temizleninceye kadar ordumuzun oradan dönmemesini istiyoruz. İnşallah ordumuz bu işin üstesinden gelecektir, buna inancımız tamdır. Bu milli birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdürmeliyiz. Biz gaziler olarak, şehit aileleri olarak, millet olarak göreve hazırız. Dün de hazırdık bugün daha fazla hazırız. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında nerede ihtiyaç varsa her türlü göreve hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim