• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Gaziemir’de Şampiyonluk Coşkusu

Gaziemir’de Şampiyonluk Coşkusu
İzmir Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Gaziemir Gençlik Spor Kulübü, 26 haftalık maratonun sonunda 61 puanla 2015-2016 sezonunun şampiyonu oldu.

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Gaziemir Gençlik Spor Kulübü, 26 haftalık maratonun sonunda 61 puanla 2015-2016 sezonunun şampiyonu oldu. İlk kez şampiyonlukla bir üst lige çıkan takım, şampiyonluk kupasını taraftarıyla kaldırdı.

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Gaziemir Gençlik Spor Kulübü, rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. 26 hafta sonunda 61 puanla zirvede tamamlayan Gaziemir Gençlik, 2015-2016 şampiyonu oldu. Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Gaziemir Gençlik, ilçede şampiyonluk kazanarak bir üst lige yükselen ilk takım olarak da tarihe geçti.

Futbolcular şampiyonluk kupasını kentin tarihi meydanı Abdullah Arda Meydanı'nda Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kulüp Başkanı Hakan Süvari, yöneticiler ve taraftarlarıyla birlikte havaya kaldırdı. Alanı dolduran Gaziemirliler, futbolcularla birlikte şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Şampiyon futbolcuları kutlayan Kaymakam Yaşar Dönmez, "Şampiyon takımımıza hep birlikte sahip çıkmalıyız" derken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise "Spor dostluk, barış, kardeşliktir. Bugün, buradaki tablo da bunun en güzel örneği. Bu yüzden her kes takımımıza, spora sahip çıkmalı, gençlerimize destek vermeli. Şampiyonluk duygusunu kentimize yaşatan sporcularımıza, teknik ekibe, kulüp başkanı ve yönetime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Tüm zorlukları aşarak şampiyon olduklarını söyleyen Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Süvari de Gaziemir'in ilk şampiyon takımı olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Gaziemir’de Şampiyonluk Coşkusu

Gaziemir’de Şampiyonluk Coşkusu

Gaziemir’de Şampiyonluk Coşkusu

Gaziemir’de Şampiyonluk Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim