• BIST 9524.59
  • Altın 2491.542
  • Dolar 32.5421
  • Euro 34.719
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Gaziantep’te Tanıtım Atağı

Gaziantep’te Tanıtım Atağı
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Gaziantep'in sahip olduğu dinamiklerin harekete geçirilmesi ve tanıtımlarının gerçekleştirilmesi için yurt...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Gaziantep'in sahip olduğu dinamiklerin harekete geçirilmesi ve tanıtımlarının gerçekleştirilmesi için yurt içi ve yurt dışı tanıtım atağının başlatılacağını söyledi.

Gaziantep'in sahip olduğu dinamiklerin her platformda tanıtılması için çaba sarf edeceklerini ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, yapılacak tanıtımın kente katma değer olarak dönüş yapacağını ifade etti. Ankara'da düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günleri etkinliğinin başkanlığını da yürüten Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yurt içi ve yurt dışı tanıtımların gerek iç gerekse dış turizmin geliştirilmesi ve canlanması için önemli olduğunu vurguladı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde açılışı Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selami Memiş ve GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu tarafından yapılan Gaziantep Günlerinde mutfak kültürünün birçok unsuru ön plana çıkarılıyor. UNESCO tarafından Gaziantep'in gastronomi dalında Yaratıcı Şehirler Ağına alınmasıyla birlikte ülke genelinde önemli bir sinerji oluştuğunu da ifade eden Erdoğan, "Gaziantep ilklerin yaşandığı ve yaşanmaya devam ettiği Türkiye'nin lider kentlerinden birisi. Son olarak UNESCO tarafından şehrimizin Yaratıcı Şehirler Ağına alınması sadece Gaziantep'te değil Türkiye genelinde de önemli bir sinerji oluşturmuştur. Bugün Türkiye'nin başkenti Ankara'da Gaziantep'in birçok özellikleri ve sahip olunduğu dinamikleri tanıtılıyor. Yurt içi tanıtımlar en az yurt dışı tanıtımlar kadar önemli" şeklinde konuştu.

Gaziantep’te Tanıtım Atağı

Gaziantep’te Tanıtım Atağı

Gaziantep’te Tanıtım Atağı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim