• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Gaziantep’te "Dijitalleşme ve E-ticaret" alanındaki gelişmeler değerlendirilecek

Gaziantep’te "Dijitalleşme ve E-ticaret" alanındaki gelişmeler değerlendirilecek
Gaziantep önemli bir konferansa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Teknoloji buluşmalarının 57.incisi Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

Gaziantep önemli bir konferansa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Teknoloji buluşmalarının 57.incisi Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ve Turkcell ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Türikiye Teknolojileri Buluşmaları, Gaziantep Ticaret Odası (GTO),Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ev sahipliğinde organize ediliyor. Teknoloji buluşmaları, 22 Şubat 2018 Perşembe günü saat 09.30'da Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Türkiye Teknoloji Buluşmalarının bu yılki ana konusu "Dijitalleşme ve e-ticaret" olarak belirlenirken, konusunda uzman konuşmacılar konferansta dijitalleşme ile değişen ihtiyaçlar ve bunlara yönelik çözümlerle ilgili deneyimlerini paylaşacak.

"Dijitalleşme ile rekabet artıyor"

Dijital bir devrim yaşanan günümüzde ülkemizin dijitalleşmesinde en önemli gücün KOBİ'ler olduğunu belirten Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, "Tam anlamıyla dijital bir devrim yaşadığımız günümüz dünyasında artık herkes dijital teknoloji ile iç içe yaşıyor ve dijital unsurları oldukça etkin kullanıyor. Dijitalleşme ile birlikte rekabet artıyor, fiyatlar şeffaflaşıyor, güç müşterinin eline geçiyor ve çevrim içi itibar önem kazanıyor. Bu durum KOBİ'leri dijitalleşme ile yaşanan hızlı dönüşüme ayak uydurmak ve dijital dönüşüm sürecine girmek zorunda bırakıyor" dedi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Hıdıroğlu, Türkiye'nin önünü açan sektör temsilcilerinin katılacağı konferansın KOBİ'lerin dijitalleşme süreçleri açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "KOBİ'lerin dijitalleşme sürecini ne kadar hızlı tamamlarsak ülkemizin dijitalleşmesine o kadar hızlı katkı sağlamış oluruz. KOBİ'lerin dijital hâle gelmesi aynı zamanda onların uluslararası alanda rekabet gücünü ortaya çıkarmamız açısından da büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim