• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Gaziantep’te 12 Yaşındaki Çocuk 3 Gündür Kayıp

Gaziantep’te 12 Yaşındaki Çocuk 3 Gündür Kayıp
Gaziantep'te "bakkala gidiyorum" diyerek evinden ayrılan 12 yaşındaki Züleyha Nihal Çelik'ten 3 gündür haber alınamıyor.

Gaziantep'te "bakkala gidiyorum" diyerek evinden ayrılan 12 yaşındaki Züleyha Nihal Çelik'ten 3 gündür haber alınamıyor. Ailesi çocuğun bulunması için yetkililerden yardım istiyor.

Edinilen bilgiye göre, 4 çocuk sahibi Dilek ve Şaban Çelik çiftinin 12 yaşındaki kızları Züleyha Nihal Çelik, 11 Mart 2016 Cuma günü saat 15.00 sıralarında Şahinbey ilçesi Sultan Selim Mahallesi Erbulut Geçidi No 6'da bulunan evinden ayrıldı. Kızları eve geri dönmeyince endişelenen aile Züleyha Nihal'i aramaya başladı.

"KIZIMI ÖLÜ YA DA DİRİ, NE OLUR BANA GETİRİN'

Kızını en son Cuma günü gördüğünü belirten anne Dilek Çelik, "Cuma günü saat üç buçukta ben çarşıdan eve geldiğimde kızım evdeydi. Biraz konuştuk, ne yemek yapacağız falan diye sordu. Daha sonra anne sana çay demledim dedi. Ben de tamam ortalığı toparladım. Bana iki lira ver ben onu alacağım dedi. Daha sonra bakkala gitti. 10 dakika geçince kızım gelmedi. Kalktım sokağa çevreye, her yere baktım hiç bir haber alamadım. 3 gün oldu kızımı hala görmedim. Düztepe Karakolu'na başvurdum, kızım bu şekilde kayboldu dedim, polisler eve geldiler, ifade aldılar, çevre araştırması yapıyorlar ama onlar da bulamadılar. Cuma gününden beri halen kızımdan hiçbir şekilde haber alamıyorum. Kızım 12 yaşında, 1,60 boylarında, zayıf uzun boylu, üzerinde mavi kot pantolon, kırmızı kazağı vardı. Başında kiremit rengi şal var, telefon numaramı ezbere biliyor kendisi. Ben buradan yetkililere sesleniyorum, Allah rızası için kızımdan bir haber getirin" dedi.

"Ben bunu bütün ekranlardan söylüyorum, ölü veya diri kızımdan bir haber istiyorum" diye konuşan anne Dilek Çelik, "Yeter ki kızım gelsin hiç kimseden şikayetçi olmayacağım. Belki bir hata yapmışsınızdır, belki bir yanlış yapmışsınızdır, ne olur merhamet edin, benim üç günler beridir ciğerim ateşler içinde yanıyor. Allah rızası için canımı alsınlar ama bana kızımdan bir haber versinler, dünyanın öbür ucu da olsa gider alır gelirim" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kızını gören veya duyanların 05363459416 numaralı hattan kendilerine ulaşmalarını rica eden anne Dilek Çelik'in feryadı yürek dağladı.

Gaziantep’te 12 Yaşındaki Çocuk 3 Gündür Kayıp

Gaziantep’te 12 Yaşındaki Çocuk 3 Gündür Kayıp

Gaziantep’te 12 Yaşındaki Çocuk 3 Gündür Kayıp

Gaziantep’te 12 Yaşındaki Çocuk 3 Gündür Kayıp

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim