• BIST 9516.77
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki teknik adam karşılaşmayı değerlendirdi.

Gaziantepspor'un Teknik Direktörü Mutlu Topçu, bir haftadır talihsiz goller yiyerek başladıklarını ve ilk gollerde kendi lehlerine talihsiz bir durum olduğunu belirtti. Topçu, "Çok talihsiz bir golle başladık. Daha sonra çift santrafora dönüp gol bölgelerinde daha fazla gol pozisyonu üretmeye çalıştık ama hava hakimiyeti yüksek oyuncularında kurulu kalecilerinde hava hakimiyeti baya yüksek olduğu için çok fazla gol pozisyonu üretemedik. Sadece birkaç tane şut pozisyonu vardı. Beklemediğimiz bir puan kaybı, iç sahadaki performanstan ben memnun değilim. Kendi açımdan, tabi futbolcular da değildir muhtemelen çünkü baktığınız zaman iç saha ve dış saha aynı eşit puanda, 13 iç saha, 13 dış sahada toplamışız puan. İç sahadaki puanı daha iyi toplamak zorundayız. Deplasmanda oynadığımız oyunu iç sahaya da yansıması lazım. Bundan sonraki maçları da göz önüne bulundurursak daha ciddi olmak zorundayız. Alttaki takımlar da aynı zamanda kazanmaya başladı.Bu bizim içinde bir tehdit, dolayısıyla her puanı çok önemli olduğu haftalara giriyoruz ve işi daha ciddiye almak zorundayız. Takım halinde, ekip halinde bizler ve futbolcular umarım bundan sonraki maçlar için daha ciddi, gerçekçi ve istekli olmak zorundayız" açıklamasında bulundu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, önemli bir maçta galip geldiklerini ve bunun kendileri için yukarıda kalmak ve yukarıda devam edebilmek adına çok önemli olduğunu kaydetti. Arslan, "Kazandığımızda 3. olabilecek bir pozisyondaydık. Gaziantepspor açısından da kazanırsa bizi yakalama şansı vardı. Maç öncesi baktığımızda zorlu bir maçtı ve nitekim zorlu mücadele de oldu. Kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şuan Başakşehir - Beşiktaş maçının skoruna göre de şuan üçüncüyüz. Bazı şeylerinde hayalimizin de ötesine geçtik çok şükür. İnşallah Allah tamamını nasip eder. Oyuncularımı kutluyorum. Oyuncularımı sadece bu hafta değil her hafta gösterdikleri o inanç için mücadele için, tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim