• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Gaziantep’in Gururu Büyükşehir

Gaziantep’in Gururu Büyükşehir
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde, başarılı bir sezon geçirerek Süper Lig'e çıkmayı garantileyen...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde, başarılı bir sezon geçirerek Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gaziantep'in gururu oldu.

Futbolda yüzü gülmeyen Gaziantep, Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Süper Lige çıkmasıyla güldü. Süper Lig'e çıkmayı haftalar önce garantileyen, ancak şampiyon kupasını Gaziantep'e getirmek için kıyasıya mücadele eden engelli basketçiler, Cumartesi günü saat 13:00 da Kamil Ocak Spor Salonu'nda Ankara BŞB. ile karşılaşacak.

Ligde kalan 4 maçın dördünü de kazanmak istediklerini belirten Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Ramazan Taşkın, "Gaziantep'e Süper Lig heyecanı yaşattığımız için mutluyuz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak için Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının büyük önem taşıdığını vurgulayan Taşkın, "Onursal Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Sayın Osman Toprak'a çok teşekkür ediyoruz. Sosyal Sorumluluk adına engellilere büyük önem vererek Gaziantep'i Türkiye'de ilk sıralara taşıdılar. Engelli basketbol takımımız Süper Lig'e çıkarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu başarıyı başkanlarımız başta olmak üzere tüm Gaziantep'e armağan ediyorum. Takımımız antrenör Muharrem Karakafa idaresinde çalışmalarını sürdürüyor. Ligin bitmesine 4 hafta gibi bir süreç kaldı. Kalan 4 haftalık süreçte tüm maçlarımızı kazanmak için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Ankara Büyükşehir Belediye maçına tüm sporseverleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziantep’in Gururu Büyükşehir

Gaziantep’in Gururu Büyükşehir

Gaziantep’in Gururu Büyükşehir

Gaziantep’in Gururu Büyükşehir

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim