• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Gaziantep Şanlıurfalılar Derneğinden Demirkol’a Ziyaret

Gaziantep Şanlıurfalılar Derneğinden Demirkol’a Ziyaret
Gaziantep Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret...

Gaziantep Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti.

Başkan Fevzi Demirkol'un makamında gerçekleştirilen ziyarette Gaziantep Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan'ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Rıfat Kocaoğlu, Mehmet Beşaltı, Sabri Sayan, Genel Sekreter Mehmet Emin Erdem, Dernek Saymanı Mehmet Durmuş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özey, Ramazan Özdemir, İlhan Göktekin ve Abdurrahman Uçar hazır bulundu. Ziyarette, dernek olarak Gaziantep'te yaptıkları faaliyetleri anlatan Erdoğan'a, Başkan Demirkol Haliliye Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ve Başkan Fevzi Demirkol'a iadeyi ziyarette bulunduklarını söyleyen Başkan Mustafa İsmet Erdoğan, "Belediye başkanımızı makamında iadeyi ziyarette bulunmaktan şeref duyduk. Kendileri sağ olsunlar daha önce derneğimize Gaziantep'e ŞANLIDER'E geldikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde kendilerine iadeyi ziyarette bulunduk. ŞANLIDER heyeti olarak, ŞANLIDER yönetimi olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında,"Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol "Gaziantep'te bulunan hemşehrilerimizin birliği, dayanışması ve uhuvvetinin, kardeşliğinin sembolü olan Şanlıurfa Derneğinin temsilcileri başta heyet olarak bizi ziyaret mütevaziliğinde tevazusunda bulundular. Başkanımız ve değerli heyetinin nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.1 Kasım öncesinde biz Gaziantep'e gittiğimizde bize çok kıymetli şekilde ev sahipliği yaptılar. Bizi ağırladılar misafir ettiler ve istediğimiz tüm faaliyetlerimizde bizimle birlikte oldular. Bizde bugün kendilerinin bu ziyaretinde bundan sonrasında Gaziantep'te yapacakları faaliyetlerde Türkiye'deki bütün Şanlıurfalılar derneklerine tüm faaliyetlerinde destek olacağımızı birlikte hareket edeceğimizi bizim hedefimizin ve gayemizin insanlarımızın daha mutlu yaşadığı bir Şanlıurfa olduğunu hep birlikte konuştuk. İnşallah insanlarımızın en iyi şekilde temsil edildiği Gaziantep'i de Cenab-ı Hakk bize yaşattı. Milletvekilimiz Abdülkadir Yüksel Gaziantep'te ilk defa bir Şanlıurfalı hemşehrimiz Gaziantep'te milletvekili oldu. Bu bakımdan Gaziantep'teki vatandaşlarımızla, Gaziantep'teki dostlarımızla Şanlıurfa'dan göç etmiş olan ve ekmeğini işini kazanan hemşerilerimiz bir kardeşlik duygusu içinde yan yana oldular. Bu yan yana olmada hem siyasi olarak şuanda temsil noktasında olan ve geçmiş hayatımızda birlikte dost olduğumuz şuanda temsil noktasında olmayıp geçmişte temsil noktasında olanlarla bir kardeşlik duygusu gelişti. Bu Şanlıurfa Dayanışma Derneğinin başta Mustafa İsmet Erdoğan ve değerli heyeti olmak üzere bizim Şanlıurfa'mızın da tanıtımında ve sanayileşmesinde ayrıca Göbeklitepe'nin tanıtımında önemli bir vazife üstlendiklerini birlikte sohbet ettik. Bu hususta kararlılığımızı birlikte hareket edeceğimizi bir kez daha yeniledik. Bundan sonrasındaki çalışmalarımızda yine birlikte olacağız. Bu nazik ziyaretleri için değerli heyetimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep Şanlıurfalılar Derneğinden Demirkol’a Ziyaret

Gaziantep Şanlıurfalılar Derneğinden Demirkol’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim