• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Gaziantep Onkoloji Hastanesi’nde 23 Nisan Kutlaması

Gaziantep Onkoloji Hastanesi’nde 23 Nisan Kutlaması
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı'nda tedavi gören çocuklar, ONKO yardım ekibi ve gönüllü kişilerin destekleriyle...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı'nda tedavi gören çocuklar, ONKO yardım ekibi ve gönüllü kişilerin destekleriyle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Sunuculuğunu ONKO yardım ekibinden Semra Göklü'nün yaptığı "23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlaması, GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Oditoryumunda gerçekleştirildi. Onkoloji Hastanesi öğretmenleri ve çalışanlarının çocuklarla birlikte hazırladığı gösteri büyük beğeni topladı.

Programın açılışında konuşan Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya tek yürekte buluşan ve çocukların ellerini bırakmayan ONKO yardım ekibine ve gönüllü kişilere teşekkürlerini sunarken, çocukların yarınlarımız olduğunu ve özellikle tedavi aşamasında moral ve motivasyonun oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

Ayrıca birlik ve beraberlik mesajları veren Özkaya, hastane yönetimi olarak amaçlarının tedavi gören çocuklar için sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak olduğunu belirtti.

Başta öğretmenler ve sağlık ekibi ile beraber programa hazırlanan çocukların 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterilerine katılan Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi ve tüm idareciler programı yoğun bir ilgiyle izledi.

Çoğu zaman duygulu anların yaşandığı kutlamada, lösemili çocuklar 23 Nisan şiirlerini okurken, onların tedavi sürecinde yanlarında olan tüm sağlık ekibi ve gönüllülerin fotoğrafları slayt gösterisi olarak sunuldu. Program sonunda konuşan Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Bay, hastane ortamında tedavi gören bu çocukların hayat dolu olmalarının, yarınlara umut kattığını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gaziantep Onkoloji Hastanesi’nde 23 Nisan Kutlaması

Gaziantep Onkoloji Hastanesi’nde 23 Nisan Kutlaması

Gaziantep Onkoloji Hastanesi’nde 23 Nisan Kutlaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim