• BIST 9526.48
  • Altın 2472.413
  • Dolar 32.4704
  • Euro 34.5484
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C

Gaziantep Kolej Vakfı 11.elt Konferansına Yoğun İlgi

Gaziantep Kolej Vakfı 11.elt Konferansına Yoğun İlgi
Bu yıl 11.si gerçekleştirilen ve İngilizce öğretmenlerinin merakla beklediği Gaziantep Kolej Vakfı 11. ELT Konferansın büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Bu yıl 11.si gerçekleştirilen ve İngilizce öğretmenlerinin merakla beklediği Gaziantep Kolej Vakfı 11. ELT Konferansın büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Güneydoğu Anadolu Bölgesinden bir çok İngilizce öğretmeninin katıldığı ve İngilizce dil öğretiminde yeni teknolojilerle metotların anlatıldığı konferansa alanında ünlü konuşmacılar katıldı

Eğitim alanında Türkiye'nin en önemli kurumları arasında yer alan ve etkinlikleriyle toplumun bütün kesimlerine hitap eden Gaziantep Kolej Vakfı'nın geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği ELT Konferansının bu yıl 11.si yapıldı. Güneydoğu Anadolu Bölgesinden bir çok ilden konferansa katılmak için gelen öğretmenler yanında Gaziantep'te de görev yapan İngilizce öğretmenlerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansta İngilizce dil öğretimiyle ilgili dünyada uygulanan yeni metot ve teknolojiler konunun uzmanı yabancı hocalar tarafından anlatıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş "Burada yabancı dilin öneminden bahsetmeyeceğim çünkü bu bilinçle her zaman kaliteli eğitimler sunuyorsunuz. Eğitimciler içinde "yaşam boyu öğrenmeyi" gerçekleştiren Yabancı dil öğretmenleridir. Bir okula girdiğinizde duruşundan, öz güvenli bakışından, emin adımlarla ilerleyişinden, aydın kişiliği hemen fark edilen ve kılık kıyafetiyle örnek olan Yabancı dil öğretmenleridir. Onalar sürekli kendilerini yenileyen, bütün dünyadaki çağdaş öğrenmeyi araştırıp uygulamaya koyan eğitimcilerdir. Tam öğrenmenin gerçekleşmesi için tüm süreçleri derste kullanır. Bireyin gelişimine her yönden katkı sağlar. Ayrıca bilişim teknolojilerini yakından takip edip başarılı bir şekilde de uygulayan yine yabancı dil öğretmenleridir. Çok fazla araştırıp okudukları için entelektüel kişiliği, dünyaya bakış açısı çok farklıdır. Bütün Öğretmenlerimiz bizim için kutsaldır. Bazı bilgiler belirli bir hedefe ulaşmak için verilir. Bireyin gelecekteki yaşamında en çok yararlanacağı şey yabancı dildir. Bu nedenle ben Yabancı dil öğretmenlerimize ve adaylarına değerli vakitlerini ayırıp dil öğretimindeki yenilikleri , metodik ve didaktik içerikli yapılan bu konferansa katıldıkları için, kusursuz bir organizasyon gerçekleştiren kurumlarımızın Yabancı Diller Bölüm Başkanı Jale Ural ve değerli ekibine "de ayrıca teşekkürlerimi sunmak istiyorum" dedi.

"YENİ ÖĞRETİM METOTLARI MASAYA YATIRILDI"

GKV Özel Okullarının yabancı dil öğretiminde model bir kurum olduğuna dikkat çeken GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Jale Ural da organizasyonun başarıyla tamamlandığını belirterek, "Bu yıl 11.kez gerçekleştirdiğimiz ve kurumlarımız dışındaki İngilizce öğretmenlerine de açık olan ELT konferansına ilimizden olduğu gibi çevre illerden de bir çok İngilizce öğretmeni katılmıştır. Etkinliğimiz hem bölgedeki İngilizce öğretmenlerinin bir araya gelmelerini hem de farklı konularda bilgi paylaşımı yapmalarını sağlamıştır. Alanda tanınmış tüm yayınevlerinin de stantlarının olması birçok yayının bir arada sergilenmesini, yeni yayınların öğretmenlerce incelenmesini de sağlamıştır. Etkinliğimizde 250'nin üzerinde İngilizce öğretmeni ağırlanmıştır. Konferansa konuşmacı olarak katılan Steve O'Farrel, David Evans ve Laura Woodward alanlarında dünya çapında tanınmış eğitim bilimcilerdir. Başarılı bir konferans gerçekleştirilmiş olup önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde etkinliğimizi devam ettireceğiz. Bu büyük organizasyonda bizleri daima destekleyen GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nüket Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürümüz Sayın Müfit Taşlıyar ve GKV ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarım" diye konuştu.

Gaziantep Kolej Vakfı 11.elt Konferansına Yoğun İlgi

Gaziantep Kolej Vakfı 11.elt Konferansına Yoğun İlgi

Gaziantep Kolej Vakfı 11.elt Konferansına Yoğun İlgi

Gaziantep Kolej Vakfı 11.elt Konferansına Yoğun İlgi

Gaziantep Kolej Vakfı 11.elt Konferansına Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim