• BIST 9708.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Adana Demirspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Adana Demirspor Maçının Ardından
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig 22. haftasının kapanış mücadelesinde sahasında ağırladığı Adana Demirspor'a 2-0 mağlup oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig 22. haftasının kapanış mücadelesinde sahasında ağırladığı Adana Demirspor'a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki teknik adam karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçta hakem hatasının yaşandığını savunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu, "Maçı 5 dakika yönetti, hakem 5 dakika sonra niyetini ortaya koydu. Kalecimizi de dışarıya attı. Dışarı atıldığı pozisyonda da iki tane oyuncumuz kaleye yakındı. En azından sarı kart gösterebilirdi. Adana Demirspor'un hakemlerin yardımına ihtiyacı yok. Biz mücadele veriyoruz. Bizim bir hedefimiz var. Fakat canla başla mücadele eden bir takımı geriye düşürdüler. Ondan sonra gene rakibe pas yaptılar. Ayağa pas yaparak oyunu bitirmeye çalıştılar. İki kişi eksik olarak yine de çocuklar iyi mücadele ettiler. Mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Hakemleri de artık kendi vicdanlarına bırakıyorum. Biraz önce de söyledim bu tür önemli maçlara daha deneyimli hakemleri vermelerini rica ediyoruz. Çünkü böyle maçlar telafisi olmayan maçlardır. Bizim bir hedefimiz var o hedefe gitmek için Play-off'a gitmek istiyoruz. Arkadaşlar canla başla çalışıyorlar. Hedefimize de ulaşacağız" dedi.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, oyundan memnun kalmadığını belirterek, "İddiası olan iki takım. Çekişmeli geçmesi bekleniyordu. Tabii ki oyunun başında rakibin 10 kişi kalması ondan sonraki süreçte kırmızı kart ve penaltı olması rakibin 9 kişi kalması kendi adımıza bir avantajdı. Bunu söylemek şart ama biz bu avantajı ne kadar doğru kullanabildik, ne kadar iyi kullanabildik, o da tartışılır. Ben bu sezon için takımımın ilk defa bu kadar dağınık ve isteksiz bir oyun oynadığını gördüm. Bu biraz belki rakibin 9 kişi kalması etkiledi. Bizim de motivasyonumuzu düşürdü. Bizi rahatlığa sevk etti. Zaman zaman oyun içerisinde bizim istemediğimiz ama oyuncuların yaptığı biraz kendi egolarını tatmin eden davranışlar oldu. Bu bizim için iyi bir şey değil. Bunu kendi aramızda konuşucağız. Ama biz kalitemizi böyle bir maçta çok daha iyi şekilde yansıtmamız gerekiyordu. Elimizdeki oyuncuların çok daha etkili oynaması gerekiyordu. Kazandık, 3 puan çok önemli ama oyun ve mücadele anlamında takımımdan memnun olduğumu söyleyemem. Ama önemli olan 3 puan ise 3 puanı aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Büyükşehir oyuncularını da kutluyorum, gerçekten 9 kişiyle çok iyi mücadele ettiler" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Adana Demirspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Adana Demirspor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim