• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’na Övgü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’na Övgü
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek, "Oğuzeli Meslek Yüksekokulu...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek, "Oğuzeli Meslek Yüksekokulu her türlü övgüyü hak ediyor" dedi.

Oğuzeli Kaymakamı Yasin Yunak, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ'ın katıldığı ziyarette konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Oğuzeli Meslek Yüksekokulunun gelişim ve başarılarını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçenin gelişim ve tanıtımı açısından Meslek Yüksekokulu'nun çalışmalarını çok önemsediğini belirten Şahin, "2008 yılında kapatılma noktasında olan bir Meslek Yüksekokulunu bu kadar kısa bir sürede, böylesine prestijli bir kurum haline getirilmiş olması, merkez nüfusu 13 bin olan Oğuzeli İlçemizde okulun öğrenci sayısının 190'dan bin 400'e çıkartılması, birbirinden özgün bölümleriyle hizmet veriyor olması nedeniyle her türlü övgüyü hak ediyor. Gerek oluşturduğu kampüs alanı ve gerekse de eğitim binası gerçekten takdire şayan. Başta Yüksekokul Müdürümüz Necip Fazıl hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz de bu gelişimin sürekliliği için elimizden gelen tüm destekleri vereceğiz" ifadelerini kullandı. Meslek Yüksekokulu'nun büyük ilerlemeler kat ettiğini ifade eden Oğuzeli MYO Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Yüksekokulun kurulduğu günden bu yana geçen süreç hakkında bilgi verdi. Üniversite sanayi işbirliğini ve Meslek Yüksekokulunun ilçe kalkınmasına etkisini önemseyen anlayışla yeniliklere devam ettiklerini söyleyen Yılmaz, "Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz Coşkun'un kaptanlığında 2008 yılında aldığımız bu bayrağı bugün çok ilerilere taşımış olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi'nin Oğuzeli'nden parlayan yıldızı olarak gelmiş olduğumuz bu noktada ekibimle birlikte artık bir Meslek Yüksekokulu'nun çok daha ötesinde burada bir fakülte kurulabilecek noktaya getirmiş olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret, Oğuzeli MYO Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e çiçek takdimiyle sona erdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’na Övgü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’na Övgü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim