• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Gaziantep Adliyesi Basın İletişim Ofisi Kuruldu

Gaziantep Adliyesi Basın İletişim Ofisi Kuruldu
Gaziantep Basın Cemiyetinin girişimleri sonucu gündeme gelen Gaziantep Adliyesi Basın İletişim Ofisi kuruldu.

Gaziantep Basın Cemiyetinin girişimleri sonucu gündeme gelen Gaziantep Adliyesi Basın İletişim Ofisi kuruldu. Ofiste basın sözcüsü olarak bir Cumhuriyet Savcısı ve ofis medya iletişim sorumlusu olmak üzere iki kişi görev yapacağı bilgisi aktarıldı.

"Kitlesel Medya ve Yargı arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi Projesi" ile doğru bilgi sağlanması için Adana, Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve İzmir olmak üzere beş pilot ilin adliyesinde açılan Medya İletişim Büroları ve Basın Sözcülüğü Uygulaması Gaziantep Adliyesinde de hizmete girdi.

GBC GİRİŞİMLERDE BULUNMUŞTU

Gaziantep Basın Cemiyeti Derneğinin girişimleri sayesinde hayata geçirilen proje Gaziantep'te sevinçle karşılandı. Gaziantep Basın Cemiyeti Derneği Başkanı Arif Kurt, "Kitlesel Medya ve Yargı Arasındaki İlişkilerin Geliştirilmesi projesi" ile doğru bilgi sağlanması için tarafların karşılıklı olarak menfaatlerine ve çalışma yöntemlerine ilişkin yeni bir anlayışın etkin olmasının amaçlandığını söyledi.

BAŞKAN KURT MÜJDEYİ VERDİ

Başkan Kurt, 225 hakim ve savcıya Türkiye Adalet Akademisinde basın sözcülüğü eğitimi verildiğini, ayrıca Adana, Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve İzmir olmak üzere beş pilot ilin adliyesinde medya iletişim bürolarının hizmet verdiğini ifade ederek, Gaziantep adliyesinde de Medya iletişim Bürosunun açılışıyla Basın Sözcülüğü uygulamasının hayata geçirildiğini bildirdi. Doğru bilgi Sağlamak için medya iletişim Büroları ile basın arasında iyi işleyen bir iletişim olmasının hedeflendiğini kaydeden Başkan Kurt, "Bu nedenle Medya ve Yargının karşılıklı olarak birbirinin menfaatleri ve çalışma yöntemleri hakkında iyi bir anlayışa sahip olması önemlidir" ifadelerini kullandı

Gaziantep Adliyesi Basın İletişim Ofisi Kuruldu

Gaziantep Adliyesi Basın İletişim Ofisi Kuruldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim