• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Gazetecilik Bölümünde Okumak İsteyen Öğrencilere Müjde

Gazetecilik Bölümünde Okumak İsteyen Öğrencilere Müjde
İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, İnönü Üniversitesinde gazetecilik bölümünde eğitim görmek isteyen öğrencilere...

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, İnönü Üniversitesinde gazetecilik bölümünde eğitim görmek isteyen öğrencilere müjde verdi. Işık, "2016-2017 eğitim öğretim yılında gazetecilik bölümü için 60 kişilik bir kontenjan aldık" dedi.

Malatya'da gazetecilik bölümünde okumak isteyen öğrencilere müjde. 2016-2017 eğitim öğretim yılında İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencilerle ders başı yapacak. Konu hakkında konuşan İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) fakültemize bir yazı geldi. YÖK, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi için bir sonraki dönemde yani 2016-2017 eğitim öğretim yılında gazetecilik bölümü için 60 kişilik bir kontenjan verdi. Yeni yılla birlikle ilk öğrencilerimizi alacağız, gazetecilik bölümümüz bu yıl aktif bir hale geliyor. Zaten öğretmen arkadaşlarımızın öğrencilerle birlikte hazırladığı bir uygulama gazetemiz de var. Gelen öğrencilerimize uluslararası bir eğitim vereceğiz" şeklinde konuştu.

"KADROMUZDA HİÇBİR SIKINTI YOK"

Işık, akademik kadro noktasında herhangi bir sıkıntının bulunmadığını kaydetti. Işık, "3 tane öğretim üyemiz var, ÖYP asistanlarımız var, akademik kadromuzda hiçbir sıkıntımız yok. Yani yeni yılla sadece radyo, sinema ve televizyon bölümünde öğrencilerimiz olmuyor. Bu bölüm için de bir doçent arkadaşımız aramıza katıldı. Şu anda radyo, sinema ve televizyon bölümü için bir doçentimiz var. Ayrıca pazarlama iletişimi alanında bir yüksek lisans programı açmak istiyoruz. Bununla ilgili gerekli yerlere yazılarımızı yazıyoruz ama şu an net değil. Pazarlama alanında yüksek lisans tezsiz bu bölgede yok. Eğer yüksek lisans açılırsa ilk bizde olacak" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim