• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Gazeteciler Vizyonumuzun Aynasıdır

Gazeteciler Vizyonumuzun Aynasıdır
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Taşkesenligil, "Gazeteciler, yüklendiğimiz misyonu ve vizyonumuzu kamu oyuna yansıtan fedakar cefakar kişilerdir" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 10 Ocak ÇalışanGazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Kendisinin de kısa bir süreliğine de olsa basının içinde yer aldığını ve özellikle taşrada, gazeticilik mesleğini icra etmenin zorluğunu bildiklerini hatırlatan Taşkesenligil, "Erzurum gibi zor cağrafik konumda haberden habere koşan ve fedakarca bu mesleğin gereğini yerine getmeye çalışan ve zor ekonomik sıkıntılarda bile meslek onurunu korumaya çalışan gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

GAZETECİ BİZE YÖN GÖSTEREN AYDIN KİŞİDİR

Gazetecinin amme hizmeti veren ve bulunduğu ortamın sorunlarını, sevinçlerini ve başarılarını gündeme taşıyan önemli birer kalem olduğunu belirten Taşkesenligil, "Bizler Erzurum'da hizmet veren bürokratlar olarak Erzurum basınının ne kadar zor şartlarda fedakarca görevini icra etmenin mücadelesini verdiğini biliyoruz. Gazetecileri bizleri olumlu eleştirileri ile bize yön gösteren önemli birer kalem olarak görüyor ve onların kalemini emeğine her zaman saygı duyuyoruz. İnanıyorum ki, çağ atlayan Türkiyemiz'de çağın gereksimlerini ve tenolojinin tüm nimetlerinden en iyi şekilde istifade ederek şehrimize ve ülkemize hizmet eden gazeciler yetişir. Tüm coğrafik ve ekonomik zorluklara rağmen bugüne kadar gazetecilik mesleğini en iyi şekilde icra etmiş olan gazetecilere saygılarımı iletiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar, başarılar dilerim" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim