• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Gazeteci - Yazar Hikmet Köksal’dan Öğrencilere “Kişisel İmaj” Semineri

Gazeteci - Yazar Hikmet Köksal’dan Öğrencilere “Kişisel İmaj” Semineri
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencileriyle paylaşılması amacıyla düzenlenen ve Gazeteci Yazar Hikmet Köksal'ın sunumu...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencileriyle paylaşılması amacıyla düzenlenen ve Gazeteci Yazar Hikmet Köksal'ın sunumu ile yapılan Kariyer Günleri programı düzenlendi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her hafta bir okulda düzenlenen "Kariyer Günleri" söyleşileri devam ediyor. Son olarak Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenen söyleşiye katılan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, öğrencilere önemli mesajlar verdi. Gazeteci Yazar Hikmet Köksal'ın sunumu ile yapılan Kariyer Günleri programına Vali Süleyman Kahraman ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'de katıldı.

Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, "Çalışkan, gayretli, geleceğimizin ümidi olan öğrencilerle beraber olmaktan son derece mutluluk duyduk." dedi. Ardından öğrencilere hitap eden Gazeteci Yazar Hikmet Köksal, öğrencilere yaşanmış olaylardan hikâyeler anlatarak başarmanın yollarını gösterdi. Öğrencilere önemli bilgiler vererek onlara yol gösteren Köksal, her öğrencinin hedefini çok yüksek tutması gerektiğini ve bunu başarmamak için de hiçbir nedeninin olmadığını vurguladı.

Programın sonunda konuşan Vali Süleyman Kahraman, "sizler bizim yerimizi alacaksınız" diyerek "bizler medeniyetin mirasçılarıyız. Tarihimizde bunu görebiliyoruz. Tekrar aslımıza dönerek insanlığı dünyaya kazandıracağız. Dünyanın yükü sizin sırtınızda olacak. Sizlerin koyacağı büyük hedefler ile meslek edinmekten öte, dünyada çığır açmalısınız. Bunun için hedefiniz çok büyük olsun, sizlere güveniyoruz." Dedi.

Konuşmaların ardından Vali Süleyman Kahraman, öğrencilerle sohbet ederek "çok çalışıp başaracağınıza inanıyorum." mesajını verdi.

Gazeteci - Yazar Hikmet Köksal’dan Öğrencilere “Kişisel İmaj” Semineri

Gazeteci - Yazar Hikmet Köksal’dan Öğrencilere “Kişisel İmaj” Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim