• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Gazeteci-yazar Altınışık’tan "B’aşka Vakit Kalmadı"

Gazeteci-yazar Altınışık’tan "B’aşka Vakit Kalmadı"
Gazeteci-Yazar ve Sabah Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık'ın ikinci kitabı "B'aşka Vakit Kalmadı", ATO Congresium'da düzenlenen 10. Ankara Kitap...

Gazeteci-Yazar ve Sabah Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık'ın ikinci kitabı "B'aşka Vakit Kalmadı", ATO Congresium'da düzenlenen 10. Ankara Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluştu.

Gazeteci-Yazar ve Sabah Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, okuyucularıyla bir araya geldiği fuar alanında büyük ilgi gösterilen kitabını imzalayarak, gelen konuklarla sohbet etti. Trend Yayınları'ndan çıkan kitabın en kısa sürede raflardaki yerini alması bekleniyor. Kitabında "'Nedir hayat diye sordunuz mu hiç kendinize?" ya da daha önemlisi "Hayat nedir sorusuna gerekli yanıtı verebildiniz mi? Tarifini yapabildiniz mi mutluluğun?" diyen gazeteci-yazar Altınışık, şöyle devam ediyor:

"Yaptığınız tarife göre mutlu oldunuz mu ve çevrenizdekileri mutlu edebildiniz mi? Kısa bir geçmişe yolculuk bu sorunun yanıtını verecektir. Belki de birçoğumuz gibi şimdiye kadar yanlış tarif almış olduğunuz ya da bazı eksikler bıraktığınız için başarısız olmuşsunuzdur. Hayata nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Öncelikle hayatın anlamına sevgi katacaksınız. Her şeye sevgi. İnsana, doğaya, canlıya, cansıza, ama her şeye. Sonra en az sevgi kadar saygı da ekleyip azımsanmayacak ölçüde umutla birlikte harmanlayacaksınız hayatı. Bu aşamada unutmadan, hayat tarifinin olmazsa olmazı aşkı ölçüsüz, barışı karşılıksız, insanlığı karşılıklı, huzuru, kardeşliği de ekleyip harmanlamaya devam edeceksiniz."

İşte bu soruların yanıtının kitapta yer aldığını ifade eden gazeteci-yazar Altınışık, eserde ayrıca sevgiye, aşka, hayata, dostluğa, kardeşliğe aşık bir yazarın kaleminden kendi hayat tarifiniz için püf noktalarının bulunacağını ifade etti. Gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Altınışık, kitabını imzalatmak isteyen okuyucuları 17 Ocak tarihine kadar açık kalacak ATO Congresium'daki fuar alanında beklediğini sözlerine ekledi.

Yazarın geçen yıl çıkan ilk kitabı "Haberin Seyir Defteri" de olumlu eleştiriler almıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim