• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

GAÜN Hastanesinde kitap okuma etkinliği

GAÜN Hastanesinde kitap okuma etkinliği
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Pediatri Servisinde hastanede tedavi gören çocuklar için moral ve motivasyon etkinlikleri...

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Pediatri Servisinde hastanede tedavi gören çocuklar için moral ve motivasyon etkinlikleri gerçekleştirildi.

Pediatri Sorumlu Hemşiresi Arzu Küsmüş öncülüğünde, servis çalışanları ve gönüllülerin katkıları ile düzenlenen etkinlik kapsamında hastanede tedavi gören çocuklara, keyifli anlar yaşatıldı. Pediatri servisi çalışanları, hasta yakınları ve birçok gönüllünün katıldığı bu etkinlik çok renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sağlayan tüm gönüllülere ve servis çalışanlarına teşekkürlerini ileten Pediatri Sorumlu Hemşiresi Arzu Küsmüş, "Bu yaptığımız ilk etkinlik değil, elimizden geldiğince bu tür etkinlikleri yapmaya çalışıyoruz. Sayın Başhekimimiz Doç. Dr. Suat Zengin ve hastane yönetimimiz yaptığımız bu etkinliklerde bizi hep destekliyor. Bu anlamda onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu etkinlikle çocuklara hem moral ve motivasyon sağlamayı hem de kitap sevgisi, okuma alışkanlığı edindirmeyi hedefledik. Çocukların kendilerini değerli hissetmesi bizim için çok önemli. Burada tedavi gören çocukların birçoğu uzun süreli tedavi gören çocuklar. Onları hastane ortamından bir süre de olsa uzaklaştırmak hem onları hem de bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Başlattığımız yeni bir proje de söz konusu. "Çocuklar Üşümesin" sloganıyla çıktığımız proje kapsamında servisimizde tedavi gören çocuklarımıza bereler dağıtıyoruz. Bu projede emeği geçen, çocuklarımızın yüzünü güldüren herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. Çocukların doyasıya eğlendiği bu etkinlikte çocuklara okuma alışkanlığı edindirmek amaçlı çeşitli hikaye kitapları dağıtılarak, hediye edilen bu kitaplar teker teker okundu. Bunun yanı sıra tiyatro gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte tüm hastalara "Çocuklar Üşümesin" sloganıyla bereler dağıtıldı. Çocukların özel olduğunu hissettirmek amacıyla düzenlenen bu etkinlik hasta ve hasta yakınlarına küçük ikramlıkların dağıtılmasıyla son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim