• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

GAÜ, Sait Gürsoy’u 31 Mayıs’da üniversite adayları ile bir araya getiriyor

GAÜ, Sait Gürsoy’u 31 Mayıs’da üniversite adayları ile bir araya getiriyor
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yükseköğretimde 50.yılına doğru ilerlerken, üniversite sınavına hazırlanan gençleri, "Başarıya Doğru" eğitim seminerinde...

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yükseköğretimde 50.yılına doğru ilerlerken, üniversite sınavına hazırlanan gençleri, "Başarıya Doğru" eğitim seminerinde Sait Gürsoy ile bir araya getiriyor.

GAÜ tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek olan "Başarıya Doğru" eğitim seminerinde, Sabah Gazetesi Eğitim yazarı ve CNN Türk "Başarıya Doğru" eğitim programı yapımcı ve sunucusu olan Sait Gürsoy; üniversite adayları, eğitimciler ve aileler ile buluşturuyor. 31 Mayıs Çarşamba günü 10.00'da GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ Marketing Koordinatörü Leyla Biçer ve üniversite yetkililerinin katılımı ile Antalya Kültür Merkezi, Aspendos Salonu'nda gerçekleşecek eğitim seminerinde, üniversite adayları bu zorlu süreçte neler yapmaları gerektiği ve tercih yaparken dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında bilgilendirilecek.

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, lise öğrencileri, lise mezunu öğrenciler, eğitimciler ve veliler için gerçekleştirilecek olan seminerin amacının, meslek seçimi, üniversite ve bölüm seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenler olduğu belirtildi. Uzman Eğitimci ve Yazar Sait Gürsoy tarafından Türkiye'nin farklı noktalarında gerçekleştirilecek seminerde, üniversite adaylarına başarıya giden yolların anlatılacağı ifade edildi.

Ayrıca, gerçekleştirilecek olan seminere tüm halkın davetli olduğu belirtilen açıklamada, katılımın ücretsiz olduğu ve ayrıntılı bilgi ve detayların 0 850 650 2000 numaralı telefondan öğrenilebileceği vurgulandı.

GAÜ, Sait Gürsoy’u 31 Mayıs’da üniversite adayları ile bir araya getiriyor

GAÜ, Sait Gürsoy’u 31 Mayıs’da üniversite adayları ile bir araya getiriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim