• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Garanti Bankası’ndan Köy Okullarına Yardım

Garanti Bankası’ndan Köy Okullarına Yardım
Garanti Bankası Muş Şube Müdürlüğü, kullanılır durumda olan bazı büro malzemelerini köy okullarına verilmek üzere Muş Köy ve Köy Okullarını Geliştirme...

Garanti Bankası Muş Şube Müdürlüğü, kullanılır durumda olan bazı büro malzemelerini köy okullarına verilmek üzere Muş Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'ne (Köy-Gel-Der) teslim etti.

Adres değişikliği yapan Garanti Bankası Muş Şube Müdürlüğü yetkilileriyle görüşen Kalbim-Der Başkanı Mustafa Özün'ün girişimleriyle bankanın eski borusundaki malzemeleri köy okullarına bağışlandı. Garanti Bankası yetkililerinden malzemeleri alan Köy-Gel-Der Başkanı Murat Çaldır, malzemelerin onarımlarını tamamladıktan sonra ihtiyacı olan okullara dağıttı. Garanti Bankası Muş Şube Müdürü Hadi Altın ve Kalbim-Der Başkanı Mustafa Özün'e teşekkür eden Murat Çaldır, bunun örnek bir davranış olduğunu söyledi. Eğitime yapılan her türlü desteğin geleceğe yakılan bir ışık olduğunu ifade eden Murat Çaldır; "Yardımların gittiği yer kadar yardımların geldiği yerde çok önemlidir. Bu hususa dikkat eden derneğimiz yardımsever insanların ve kurumların her daim yanında olmuş ve yanında bulmuştur. Garanti Bankası Muş Şube Müdürü Hadi Altun, özellikle okullarımız başta olmak üzere gençlerimizin maddi ve manevi olarak yanında olmaya çalıştığını belirtmek isteriz. Banka müdürlüğümüzün yanı sıra eğitim ve gençliğin sorunlarına çare olmak için yapılmış ve yapılacak her türlü faaliyetlerde olmak bir insanlık vasfıdır. Yardımlaşmanın birçok olumsuzlukları değiştireceğine inanıyorum. Yardımlaşma insanlarımız arasında kaynaşmaya ve muhabbetin artmasına sebep olur. Yaşadığımız yeri yaşanılır kılmak bizim elimizdedir. Öğrencilerimizin elverişli bir ortamda alacakları eğitim, daha kaliteli ve hızlı bir ilerlemeye vesile olur. Bu örnek davranışından dolayı Banka Müdürümüz Sayın Hadi Altun'a tekrar teşekkür ederiz ve umarız bu davranışı diğer banka müdürlerine de örnek olur" dedi.

Garanti Bankası’ndan Köy Okullarına Yardım

Garanti Bankası’ndan Köy Okullarına Yardım

Garanti Bankası’ndan Köy Okullarına Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim