• BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

GAPTARIM Fuarı

GAPTARIM Fuarı
SANKO Holding'in Türkiye distribütörü olduğu tarım makinaları ve ekipman üretiminde dünya lideri Alman CLAAS, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen...

SANKO Holding'in Türkiye distribütörü olduğu tarım makinaları ve ekipman üretiminde dünya lideri Alman CLAAS, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen 9'uncu Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı'nda (GAPTARIM)bölge çiftçilerine tanıtıldı.

Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen, açılışını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yaptığı GAPTARIM Fuarında, CLAAS 320 Tucano biçerdöver ve 450-460 model traktörlerin tanıtımı yapıldı. CLAAS Servis Sorumlusu Deniz Özcan, fuara ilk defa katıldıklarını belirterek, "Amacımız ziyaretçilere CLAAS'ı tanıtmak. Birçok çiftçi CLAAS'ı ilk defa gördüklerini söylüyor ve bilgi alıyor. Fuar ziyaretçilerinin CLAAS ürünlerine ayrı bir ilgileri oluyor. Özellikle biçer döverimiz ziyaretçilerin tamamına yakınının ilgisini çekiyor" dedi.

CLAAS Hakkında

CLAAS 1913 yılında kurulan aile şirketi olup, dünyanın önde gelen tarımsal mühendislik ekipmanı üreticilerinden biridir. Merkezi, Almanya Westfalia, Harsewinkel'de bulunan şirket, biçerdöver satışlarında Avrupa pazarının lideridir. CLAAS, başka bir büyük ürün grubu, kendi yürür silaj makineleri alanında dünya lideridir. CLAAS aynı zamanda traktörler, balya makineleri ve hasat makineleri ile dünya çapında tarım mühendisliğinde en iyi performansa sahip bir firmadır.

Sanko İş ve Tarım Makineleri Grubu

Sanko Iş ve Tarım Grubu bünyesinde iş makineleri, traktör, tarım makineleri ve forklift gibi ürünlerin imalat, satış, servis ve distributor hizmetleri verilmektedir.

MST markasıyla kazıcı yükleyici, mini ekskavatör, ekskavatör ve teleskopik yükleyiciler üreten kurum, 1976'dan beri iş ve tarım makineleri sektöründe hizmet vermektedir. 1914'de kurulan Başak markasıyla, 50 hp'dan 110 hp'ye kadar traktörler, Başak Agri markasıyla balyalama, toprak firezeleri, ekim makineleri, yem karma makineleri ve ilaç makineleri gibi tarım makinelerini çiftçinin hizmetine sunmaktadır.

Grup, Sanko Makine ile forklift ve iş makineleri satış, servis ve yedek parça konusunda iş makineleri sektörüne hizmet etmektedir.

ASKO İş ve Tarım Makineleri, Sanko İş ve Tarım grubunun bir üyesidir. Bir dünya markası olan CLAAS ürünlerinin Türkiye'de satış ve dağıtımını yapmak üzere, 2 dev grup güçlerini birleştirmiştir.

ASKO-CLAAS işbirliği, Türkiye'de biçerdöver, silaj makinaları, balyalama gibi tarım ekipmanları yanında 500 hp'nin üzerinde traktörlerle, çiftçimizin hizmetinde olacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim