• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Galericilerden Kızılay’a Bağış

Galericilerden Kızılay’a Bağış
Gerek günlük hayatta gerekse savaş, afet gibi olağanüstü koşullarda, zaman ve ortam gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kızılay'ın...

Gerek günlük hayatta gerekse savaş, afet gibi olağanüstü koşullarda, zaman ve ortam gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına Adanalı esnaf odalarının desteği sürerken, il genelinde yapılan bağış miktarı Adana'yı Türkiye rekortmeni yaptı.

Vatandaşların, kamu ve özel kurumların yanı sıra esnafın da örgütlü bulundukları dernek ve odalar aracığıyla gerçekleştirdikleri bağış kampanyalarından birisi de Adana Oto Galericiler Sitesi'de (Oto Center) yaşandı. Oto Center'de iş yerleri bulunan galerici esnafı, sitenin yöneticileriyle birlikte Kızılay'a kan bağışladı.

Türk Kızılayı Adana Şubesinin siteye götürdüğü kan bağış aracı aracılığıyla yapılan bağış etkinliği sırasında Oto Center Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcal ve yönetim kurulu üyeleri de esnafla birlikte kan verdi. Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı; Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Karaca, Mahmut Nimet Dalkır ve Şaban Üçgül'ün de hazır bulunduğu bağış etkinliğinde, kanın önemini vurguladı.

Türk Kızılayı'nın sabit birimlerinin yanı sıra her hafta kan bağış araçları ile farklı STK veya kurumlara misafir olduğunu belirten Saygılı, "Adanalılar, her konuda olduğu gibi bu konuda da mert ve duyarlı. Mesele yardımlaşmak, can kurtarmak olunca tereddüt etmiyorlar. Duyarlı halkımız ve yöneticilerimiz sayesinde kan bağışları konusunda Türkiye genelinde lider durumdayız. Bu liderlik bize rehavet değil her dönemde artan bir şevk veriyor. Kimsenin hastanede kan aramasını istemiyoruz. Bu çıtası yüksek kampanya için emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Saygılı'nın Kızılay adına teşekkür plaketi verdiği Adana Oto Center Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcal da "Oto Center olarak toplumsal konulara duyarlıyız. Hedefimiz esnaf odaları arasında rekor bir bağış sayısına ulaşmak. Bağışlarımızın devamı gelecektir" dedi.

Galericilerden Kızılay’a Bağış

Galericilerden Kızılay’a Bağış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim