• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Galericiler Vali Büyük’ten Destek İstedi

Galericiler Vali Büyük’ten Destek İstedi
Adana Oto Center Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ve Oto Galericiler Odası Başkanı Velat Şen, Adana Valisi Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret ederek sitenin...

Adana Oto Center Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ve Oto Galericiler Odası Başkanı Velat Şen, Adana Valisi Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret ederek sitenin D-400'e bağlanması, şehir içindeki oto galericilerin siteye taşınması ve yeni yolların aydınlatılması için destek istedi.

Oto Center'in kurulduğu günden bu yana görev yapan ve yaptığı icraatlar ile "İcraatçı Başkan" unvanını alan İbrahim Öcal, başkanlık seçimine bir gün kala Oda Başkanı Velat Şen ile birlikte Adana Valisi Mustafa Büyük'ü ziyaret etti.

Başkanlar, hizmet ve beklentilerin yüzde 95'inin karşılandığı sitede geriye kalan ve bürokrasi kanalıyla çözülmesi gereken işler konusunda Vali Büyük'ten yardım istedi.

Tüm markalarda aracın tak çatıda toplandığı, noterlik, bankacılık ve ekspertiz gibi hizmetlerin de yer aldığı, 280 oto galerisinin faaliyet sürdüğü Oto Center Başkanı İbrahim Öcal ve Oda Başkanı Velat Şen, sitenin D-400'e bağlanması, şehir içindeki oto galericilerin siteye taşınması ve yeni yapılan yolların aydınlatılması gibi konuları Vali Büyük'e iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Büyük, Oto Center'ın Adana ekonomisinin can damarlarından olduğunu hatırlattı. Vali Büyük, "Akdeniz'in markası oluyor" dediği Oto Center'ı bugünlere taşıyan Başkan İbrahim Öcal'a katkılarından ötürü teşekkür etti, başarılarının devamını diledi. Büyük, Öcal ve Şen'e, esnafın sorunlarının çözümü konusunda yanlarında olduğu mesajını verdi. Vali Büyük, "Böylesi modern, kentimizin hatta Akdeniz'in yüz akı olmuş bir sitede Başkanlık yapan Sayın İbrahim Öcal ve yönetimini kutluyor, hizmetlerinizin devamını diliyorum" dedi.

5 YILDA 20'NİN ÜSTÜNDE İCRAAT

Oto Center'ın kuruluşundan bu yana görev alan Başkan Öcal ise 5 yıllık hizmet süresini Vali Büyük'e şöyle özetledi:

"5 yılda 20'nin üzerinde icraat yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bugün gerek yapısı, gerek işleyişi ve gerekse iş hacmi bakımından Adana Oto Center, parmakla gösterilen bir site haline geldi. Sitemiz, kısa sürede işlemlerin tek merkezden yürütüldüğü bir yapıya kavuştu. Ekspertiz bölümünden, noterliğe, bankacılık hizmetinden alt yapıya kadar her şeyin mevcut olduğu sitemiz, bugün tek merkezden işlemlerin rahatlıkla yapılabildiği bir hal aldı. Ayrıca Türkiye genelinde Oto Center içinde oto pazarı olan ender yerlerden birisiyiz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim