• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Galatasaraylı futbolculardan "4. Yıldız" pozu

Galatasaraylı futbolculardan "4. Yıldız" pozu
Süper Lig şampiyonu Galatasaray, kupasını görkemli bir törenle kaldırdı. Hollandalı yıldız Sneijder'in, sahne mikrofonundan sarı kırmızılı taraftarların "Fener ağlama" nakaratlı şarkısını söylemesi gecenin en çok konuşulan olayı oldu.

Galatasaray futbol takımı, Türkiye ligindeki 20. Şampiyonluğunu dün kendi stadı ve seyircisi önünde düzenlenen bir törenle kutladı. Kutlamaya damga vuran olaylardan biri, sarı kırmızılıların Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in sahne mikrofonundan “Fener ağlama” diye şarkı söylemesi oldu.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldıran Galatasaraylı futbolcular, soyunma odasında da 4. yıldız pozu verdi.

Galatasaray Kulübü'nden "Şampiyonların soyunma odası hatırası" başlığıyla verilen fotoğrafta futbolcular, elleriyle 4. yıldız hareketi yaptılar.

SNEİJDER'DAN FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, şampiyonluk kutlamalarında mikrofonu eline alarak tribünleri coşturdu.

Futbolcuların sahaya tek tek çıktığı sırada mikrofonu eline alan Sneijder, sarı kırmızılı taraftarların "Fener ağlama" nakaratlı şarkısını söylemeye başladı. Sneijder'in bu sözleri üzerine tribünlerde büyük tezahürat koptu.

Hoparlörlerden de aynı şarkı çalınınca taraftarlar da tezahürata eşlik ettiler. Bu arada Galatasaray Kulübü de Twitter'dan "Ağlama" başlığı altında Sneijder'in mikrofonlu fotoğraflarını paylaştı.

DROGBA'DAN GALATASARAY MESAJI

"Mükemmel kutlama. Davet için teşekkürler. Türkiye'nin bir numaralı kulübü" Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba, Instagram hesabından kupanın kaldırıldığı anın fotoğrafını paylaşarak, "Mükemmel kutlama. Davet için teşekkürler. Türkiye'nin bir numaralı kulübü" ifadelerini kullandı.

OLCAN ADIN, TT ARENA'YA AHMET KAYA ŞARKISIYLA ÇIKTI

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende futbolcular tek tek anons edilerek podyuma davet edildi.

Futbolcular tek tek seçtiği şarkılarla sahaya çıkarken, Sarı-kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Olcan Adın da, sahneye Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısıyla çıktı. Olcan platformda yürürken, Sarı-kırmızılı tribünler de şarkıya eşlik etti.

UMUT'TAN ANKARA HAVASI

Golcü futbolcu Umut Bulut'un tercisi ise renkli görüntülere sahne oldu. Bulut, sahaya oğluyla çıkarken, "Ankara'nın bağları" şarkısıyla dans etti. Umut Bulut çocuğuyla oynamak isterken, minik oğlu Atilla'nın şaşkınlık dolu ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Diğer futbolculardan kaptan Selçuk İnan, Barış Manço'nun 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa', Burak Yılmaz ise sahneye "Yıldızların altında" şarkısıyla çıktı.

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo da, çocuklarıyla sahneye çıkarken, kendine özgü sevincini bu kez çocuklarıyla birlikte yaptı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim