• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C

Galatasaray'ın Fatih Terim hamlesi belli oldu

Galatasaray'ın Fatih Terim hamlesi belli oldu
Galatasaray yönetim, Fatih Terim'in A Milli Takım'dan istifa etmesiyle tecrübeli teknik adamı takımın başına getirmek için harekete geçti.

Fatih Terim’in A Milli Takım'daki görevini bırakmasının ardından gözler Galatasaray yönetimine çevrildi. İstifa haberlerinin ardından çıkan iddialar sonrasında Galatasaray yönetiminin Fatih Terim planı netleşmeye başladı.

Dursun Özbek yönetiminin Riekerink döneminde Fatih Terim'i takımın başına getirmeye çalışmış ancak o zamanki şartların olgunlaşmaması sebebiyle bu transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı. 

AVRUPA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ ÖZBEK VE DEMİRÖREN ZİRVESİ 

2016 Haziran ayında Avrupa Şampiyonası öncesinde Galatasaray yönetimi, Rikerink'in yerine Fatih Terim'i getirmek istemesi üzerine TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Fatih Terim'i tekrardan Galatasaray'a döndürmek için izin isteyen Özbek, masadan olumsuz yanıt alarak kalktı. Görüşmede TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in önemli maçlar öncesinde bu böyle bir olayın gerçekleşmesinin imkansız olduğunu dile getirdi. 

MİLLİ TAKIM İLE İLİŞKİSİ BİTTİĞİ ZAMAN 

Yapılan görüşme sonrasında Özbek ve yönetimi “Fatih Hoca’nın Milli Takım ile ilişkisi ne zaman biterse o zaman bu konuyu ele alırız. O tarihte oturur kendisiyle konuşuruz” diye karar alarak konuyu kapatır. 

Dün yaşanan gelişme sonrasında Galatasaray cephesinin A Milli Takım'dan istifa eden Fatih Terim hakkında nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu. 

FLORYA'DA ACİL GÖRÜŞME

Sportif direktör Cenk Ergün ile Başkan Dursun Özbek, dün Florya’da bir araya geldi. Florya’daki zirvede transferlerin yanı sıra Terim’in yeniden Galatasaray’ın başına geçmesi konusu da görüşüldü.

Terim hakkında şu anda tüm gelişmeleri izleyen Dursun Özbek, durumu değerlendirip kısa süre içerisinde kararını da verecek. Galatasaray, Fatih Terim ile el sıkışır ve Igor Tudor ile yollarını ayırırsa Hırvat teknik adama 400 bin Euro tazminat bedeli ödeyecek. (Hürriyet)

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim