• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Galatasaray'dan Van Persie'ye çılgın teklif

Galatasaray'dan Van Persie'ye çılgın teklif
Çilek, kiraz değil, yıldız alacağım” diyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da onayından sonra Robin Van Persie’nin transferi için düğmeye bastı.

“Çilek ya da kiraz değil yıldız oyuncu alacağım” diyen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in hedefindeki ismin Hamza Hamzaoğlu’nun da onayladığı Hollandalı golcü olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Goran Pandev’in gidişi ile kadrosuna dünyaca ünlü bir golcü katmak isteyen ve sarı kırmızılı taraftarın yıldız isteğine de duyarsız kalmak istemeyen Galatasaray yönetiminin 1 haftadır Robin Van Persie operasyonu yürüttüğü öğrenildi.

SNEIJDER: SİZ MERAK ETMEYİN, ROBIN İLE KONUŞURUM

- Salı günü TT Arena’daki Özbek-Hamzaoğlu zirvesinde Robin Van Persie’nin transferi masaya yatırıldı. Hollandalı golcünün transfer şartları konuşulurken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’da onayını verdi.
- Daha sonra Galatasaray teknik heyeti ve yönetimi bu fikri Wesley Sneijder ile paylaştı. Hollanda Milli Takımı’nda yıllarca beraber top koşturduğu Van Persie’nin kadroya katılma fikrine Sneijder da tam destek verdi.

- 2-0 sona eren Letonya maçı için milli takım kampında olan Sneijder’dan Van Persie’yi Galatasaray’a gelme fikrine ikna etmek adına görüşmesi istendi. Sneijder de “Merak etmeyin” diyerek bu transfer için devreye girdi.

YILIN BOMBASINA DOĞRU...

- Galatasaray, Manchester United Kulübü ile de Van Persie’nin transfer şartlarını görüşmeye başladı.
- İngiliz Kulübü’ne sözleşmesi 2016’da bitecek olan golcü için 5 milyon Euro bonservis bedeli teklif edildi.

- Galatasaray, futbolcuya ise 3.5 milyon Euro yıllık ücret ve bonuslar ile birlikte 4 milyon Euro’yu bulacak bir teklifte bulunduğu öğrenildi. 

Sonuç olarak başkan Özbek ile teknik direktör Hamzaoglu’nun hassas olduklarını belirttikleri mali dengeyi bozmayacak bir tablo ortaya çıkar, Manchester United ile Hollandalı golcü de ikna edilirse Galatasaray yılın bombasını patlatacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim