• BIST 9050.24
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Galatasaray’dan Eskişehirspor’a farklı tarife!

Galatasaray’dan Eskişehirspor’a farklı tarife!
Galatasaray, Süper Lig’in 10. haftasında sahasında karşılaştığı Eskişehirspor’u 4-0 mağlup ederek, puanını 21’e yükseltti ve ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Türk Telekom Arena Stadyumu’nda Eskişehirspor’u konuk eden Galatasaray, sahadan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın (2) golleriyle 3-0 galip ayrılmasını başardı. Ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran sarı-kırmızılılarda, golcü oyuncu Burak Yılmaz da sakatlığının geçmesinin ardından 11’de sahaya çıktığı mücadelede attığı 2 golle galibiyette başrol oynadı.

PERDEYİ SELÇUK İNAN AÇTI

Karşılaşmada gol perdesini sarı-kırmızılıların deneyimli orta saha oyuncusu Selçuk İnan açtı. 9. dakikada Burak Yılmaz’ın ceza yayının gerisinde düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Selçuk İnan, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Ligdeki ikinci golünü kaydeden yıldız isim ayrıca, takımının kaydettiği 3. golün öncesinde penaltıyı yaptıran isim oldu.

BURAK YILMAZ EN SKORER OYUNCU OLDU

Karşılaşmada takımı adına 2 gol kaydeden yıldız isim Burak Yılmaz, ligdeki gol sayısını da 5’e çıkardı. 30 yaşındaki oyuncu, 4 golü bulunan Podolski’nin ardından takımının en skorer ismi olmayı başardı. Deneyimli oyuncu 82. dakikada yerini Koray Günter’e bıraktı.

EMRE ÇOLAK ALKIŞ ALDI

Süper Lig’de bu sezon 5. karşılaşmasına çıkan genç oyuncu Emre Çolak, takımının ikinci golünün asistini yapan isim oldu. 41. dakikada Emre Çolak’ın sol kanattan ortasında arka direkte bulunan Burak Yılmaz’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Golün ardından Burak Yılmaz, Emre Çolak’ı işaret ederek taraftarlardan genç oyuncuyu alkışlamalarını istedi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 76. dakikada yerini Bilal Kısa’ya bıraktı. Ligde geride kalan haftalar da bir maçta en fazla 35 dakika sahada kalan Emre, bu sezon en çok görev aldığı maçını yaşadı.

SKORU BİLAL KISA BELİRLEDİ

85. dakikada Denayer’in ortasında topla buluşan Bilal Kısa’nın ceza sahası dışından şutunda top ağlarla buluştu. Bu sezon sarı-kırmızılı takımdaki 10. resmi maçına çıkan Bilal Kısa, 3. golünü kaydetti. Ligdeki ikinci golünü kaydeden tecrübeli oyuncunun, Şampiyonlar Ligi’nde de bir golü bulunuyor.

LÖW PODOLSKI’Yİ İZLEMEK İÇİN ARENA’DA

Sarı-kırmızılı ekibin Eskişehirspor ile oynadığı mücadeleyi izleyenler arasında Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw de yer aldı. Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski'yi izlemek için Türk Telekom Arena'ya geldiği öğrenilen Löw’ün sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlardan Ünal Aysal'ın locasına konuk olduğu bildirildi.

21 BİN 92 BİLETLİ SEYİRCİ İZLEDİ

Öte yandan karşılaşmayı 21 bin 92 biletli seyircinin izlediği açıklandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın ardından takımlarını uzun süre alkışladı.

HAMZAOĞLU’NDAN 33. GALİBİYET

Galatasaray’ın başında 50. resmi karşılaşmasına çıkan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, galibiyet sayısını 33’e yükseltti. Hamzaoğlu, takımının başında çıktığı 50 resmi maçta yalnızca 8 mağlubiyet yaşadı.

ESKİŞEHİRSPOR 8. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Galatasaray'a farklı mağlup olan konuk ekip Eskişehirspor ise ligdeki 8. mağlubiyetini aldı. Geride kalan haftalarda yalnızca 1 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan kırmızı-siyahlılar, topladığı 4 puanla ligin son sırasında yer alıyor. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim